Schema

Kundaliniyoga med Sonja - Torsdagar kl.19.15-20.45

Torsdag 07 Februari 2019 19:15 - 20:45

 

V.4-12 (ej v.9) Pris: 1140 kr/8 ggr 

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

  

Varmt välkommen, precis som du är!

 

 

Sonja ALW 2 2

 

Lärare: Sonja Österlund

 

Sonja är KRI certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan sedan 2008.

Sonja är medlem i Sky - Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Hon har gått två av fem Level 2, utbildad Childplay yogainstruktör och Level 1 i healingtekniken Sat Nam Rasayan. Sonja har också gjort flera resor till indien där hon fördjupat sig inom yogan och den yogiska filosofin. Idag arbetar hon som förskolelärare. 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett emot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Sonja Österlund, sonja.yogainstitutet@gmail.com eller 073 - 154 64 54

Tillbaka