Schema

Gongbad i Åmål - måndag18 februari kl 18.00-20.00

Måndag 18 Februari 2019 18:00 - 20:00

 

gongbadpyogainstitutet
 
Vi börjar med lite kort enkel yoga för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, flöjten, shrudiboxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.
Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.
 
Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 
 
Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!
 
Pris: 400 kr
 
 
Hang BirgittaKursledare: Birgitta Hedman 
 
För anmälan: Kontakta Camilla Jensen på 070 -241 87 15
 
 
 
 
 
Plats : Åmål OK Stugan Hannebols friluftsområde
Kontakt : Camilla Jensen 070 241 87 15

Tillbaka