Schema

Föräldra/bebisyoga - Onsdagar 11:00-12:00 Start 6/2

Onsdag 20 Februari 2019 11:00 - 12:00

 

V6-13 (ej v9) Pris:720 kr / 7 ggr inkl kompendium och ljudfil med övningar

Du och din bebis (3-9mån) får en stund tillsammans under rörelse, andning, sång och musik. Vi gör yogaövningar som stärker din kropp och din bäckenbotten. För din bebis gör vi mjuk bebisyoga och bebismassage vilket hjälper den motoriska utvecklingen, stärker matsmältningen hos din bebis och på så vis bidrar till bättre sömn. Kompendium för egen hemträning ingår i priset. Varmt välkomna!     

Partner kan givetvis också vara med. 

 

Här ligger en liten film som Omar al Dakkak gjorde till Karlstads kommun där vår Föräldra-bebisyoga ingår: "Man vet aldrig vem som kan bli en vän": 

 


erika malmen hagstromLärare: Erika är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitut i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Hon har även gått kost- och hälsocouch-utbildning och håller normalt sett yogakurser i Åmål.

 

Erika har länge intresserat sig för yoga men det var först 2012 som hon hittade hem i Kundaliniyogan, genom gravidyogakurs på Yogainstitutet med Birgitta. Hon har sedan dess praktiserat Kundaliniyoga och går nu Sat Nam Rasayan - den yogiska healingtekniken.

 

Erika är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Erika Malmén Hagström 072-0011053, mycorrhizayogahalsa@hotmail.com

Tillbaka