Schema

"Häng" med Amrit - Knytkalas med KRI information Q&A - fredag kl 17.30-20.00

Fredag 22 Februari 2019 17:30 - 20:00

AmritSingh

 

Vi är mycket glada över att Amrit Singh kommer till Karlstad i februari. Han är ordförande i KRI, Kundalini Research Institute och har mycket erfarenhet av yoga i sitt liv. Han delar på ett lättsamt sätt, med stort hjärta och stor glädje med sig av sin visdom.  Denna kväll bjuder vi in till knytkalas för alla Kundaliniyogalärare. Ta med något gott vegetariskt att äta så skapar vi en buffé tillsammans. Du har möjlighet att ställa frågor till Amrit och vi kan gemensamt diskutera hur vi kan samverka på ett bra sätt som är gynnsamt för oss alla. 

Pris: gratis för Kundaliniyogalärare men vi vill gärna ha din anmälan!!!! Så att vi vet hur många som kommer till buffén.

Amrit Singh Khalsa
Executive Director of Teacher Trainings
Mr. Khalsa earned his PhD in Aeronautical Engineering from MIT, and then spent 11 years working with Yogi Bhajan and the various businesses and non-profit organizations with which Yogi Bhajan consulted.

Mr. Khalsa was then an executive with natural food companies while teaching Kundalini Yoga and being a Teacher Trainer. Mr. Khalsa now lives in Netherlands with his wife and two teenage children.

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading