Gongutbildning Komplett

 
"Vi älskar gong och vill dela vår passion med dig!"   birgittaogongen3
 
Lär dig spela gong med Birgitta & Gong Academy! - Kursstart 20-21 juni 2017 - med två introduktionsdagar för 1 900 kr 
på Yogainstitutet
Kommande 2 kurstillfällen är i samband med Järna Yogadagar & på Yogainstitutet i Karlstad. 
 
 
Detta är en unik utbildning med lärorika, inspirerande och upplevelserika gongspelarhelger som varvas med strukturerade självstudier på hemmaplan on-line via webben. Du kan själv bestämma när du vill studera

     DU FÅR:

  • tre fullspäckade helger med Birgitta där vi träffas, spelar gong, inspireras, umgås, utforskar och upplever gongens fantastiska värld tillsammans.

     DU FÅR:

  • omfattande praktiska steg-för-steg-övningar i utbildningen, som gör det enkelt för dig att öva, öva och åter öva det enda riktiga och bästa sättet lära dig att spela gong intuitivt.

     DU VILL:

  • Lära dig enkla och avancerade speltekniker för stationär och handhållen gong som du sedan kan använda terapeutiskt i din yogaklass, gongavslappning eller i gongbad  

     DU VILL:

  • Känna dig trygg i din teori och kunna svara på deltagarnas nyfikna frågor om vad en gong är, dess syfte på jorden, teori, dess mångtusenåriga historia, vad händer i kroppen, hur uppstår ljudet, är det farligt etc.

Hang BirgittaDin lärare Birgitta Hedman driver idag Yogainstitutet i Karlstad, ingår i ett lärarteam på Level 1 med Lead teacher Sada Sat Singh - Teacher Training i Kundaliniyoga sedan 2014, utbildar gravidyogainstruktörer sedan 2010. Fick sin första gong 2004 och har spridit gongens vibrationer sedan dess. Gongmentor och läromästare är Don Conreaux. Birgitta har utövat Kundaliniyoga sedan 2002 och utbildat instruktörer i Mediyoga 2009-2012 och arbetar även som doula. Birgitta har tidigare hållit i gongbad och gonpujas i både Sverige och Norge samt gongintroduktioner.

 

 

Adam Jimmy

 

 

Gong Academy som har skapat kursmaterialet till Gongutbildning Komplett består av Adam Svensson och Jimmy Andersson. Vi är båda yogalärare med över 1000 timmars erfarenhet av yogaundervisning var. Allt sedan vår första upplevelse av ljudet från gongen, år 2000, har gongen fascinerat oss. tillsammans har vi mer än 29 års erfarenhet av att spela gong. Vi har även en passion för undervisning och har sedan 2008 utbildat över 108 elever i hur man spelar gong, både i Sverige och Norge.

 
 
 
Kursplan för Gongutbildning Komplett:gongacademy 4 color rgb ys dark

Gongintroduktion 20-21 juni: tisd kl 09-onsd kl 16

Prova-på-första introduktionsdagarna à 1 900 kr inkl sopplunch och frukost.

 

Kurshelgen är en uppstartshelg där vi går igenom innehållet i Gongutbildning komplett termin 1.

- Grundläggande speltekniker för stationär gong.

- Grundläggande speltekniker för handhållen gong.  

- Hur man sköter & transporterar en gong

- Val av klubba & gong

- Grundläggande teori

- Upplevelse av Gongbad

- Upplevelse av Gong i samband med yoga.

- Praktik av speltekniker för att börja ditt gongspelande

Önskar du fortsätta efter denna helg väljer du en eller två terminer, gediget on-linematerial med övningar och kunskapstest ingår i kurspriserna. Går du 1 termin blir du diplomerad för deltagande på Gongutbildning bas och går du 2 terminer blir du diplomerad för deltagande på Gongutbildning komplett.  

 

Termin 1:

13 925 kr inkl. 25 % moms. (1 900 kr räknas bort om du deltagit i Gongintroduktionen ovan).

Efter termin 1 har du förmågan att spela grundläggande speltekniker och kan självständigt spela och leda publika gongavslapppningar. Detta kurstillfälle ges i samband med Järna yogadagar, där de som önskar får vara med om genomförandet av ett gongbad och en gongpuja. (Kost och logi ingår ej! Möjlighet till enklare inkvartering finns.)

 

Termin 2: 

9 925 kr inkl. 25 % moms. (- 2000kr i rabatt om du anger EB2000 i samband med anmälan).

”Efter termin 2 har du förmågan att spela avancerade speltekniker för handhållen och stationär gong. Du har förmågan att arbeta terapeutiskt med Gong”

 

Du får bland annat lära dig:

- Stationära speltekniker fortsättning.

- Handhållna speltekniker fortsättning.

- att genomföra ett Gongbad.

- att genomföra en Gongpuja.

- att arbeta med gongen terapeutisk.

Termin 2 påbörjas i samband med helgträffen för avslut av termin 1. Termin två avslutas med en helgträff och diplomering.

 gongbadpyogainstitutet  
Betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
Du kan anmäla dig till hela utbildningen eller endast gongintroduktionen. Fyll i formuläret nedanför. Ange om du önskar gå hela eller bara gongintroduktionen vid anmälan. Skriv i meddelandefältet. Anmäler du dig till hela utbildningen ange Kod EB2000 för att få rabatten på 2000 kr till birgitta@yogainstitutet.nu
GONGTABELL 2