Gongutbildning Komplett

 
"Vi älskar gong och vill dela vår passion med dig!"   birgittaogongen3
 
 
 
Lär dig spela gong med Birgitta & Gong Academy! - Introduktionstillfälle den 24-25 augusti - med två introduktionsdagar för 2 500 kr 
före Järna Yogadagar (som är därefter den 25-27 augusti)
 
Detta är en unik utbildning med lärorika, inspirerande och upplevelserika gongspelartillfällen som varvas med strukturerade självstudier på hemmaplan on-line via webben. Du kan själv bestämma när du vill studera.

    

     DU FÅR:

  • omfattande praktiska steg-för-steg-övningar i utbildningen, som gör det enkelt för dig att öva, öva och åter öva det enda riktiga och bästa sättet lära dig att spela gong intuitivt.

     DU VILL:

  • Lära dig enkla och avancerade speltekniker för stationär och handhållen gong som du sedan kan använda terapeutiskt i din yogaklass, gongavslappning eller i gongbad  

     DU VILL:

  • Känna dig trygg i din teori och kunna svara på deltagarnas nyfikna frågor om vad en gong är, dess syfte på jorden, teori, dess mångtusenåriga historia, vad händer i kroppen, hur uppstår ljudet, är det farligt etc.

Hang BirgittaDin lärare Birgitta Hedman driver idag Yogainstitutet i Karlstad, ingår i ett lärarteam på Level 1 med Lead teacher Sada Sat Singh - Teacher Training i Kundaliniyoga sedan 2014, utbildar gravidyogainstruktörer sedan 2010. Fick sin första gong 2004 och har spridit gongens vibrationer sedan dess. Gongmentor och läromästare är Don Conreaux. Birgitta har utövat Kundaliniyoga sedan 2002 och utbildat instruktörer i Mediyoga 2009-2012 och arbetar även som doula. Birgitta har tidigare hållit i gongbad och gonpujas i både Sverige och Norge samt gongintroduktioner.

Adam Jimmy

Gong Academy som har skapat kursmaterialet till Gongutbildning Komplett består av Adam Svensson och Jimmy Andersson. Vi är båda yogalärare med över 1000 timmars erfarenhet av yogaundervisning var. Allt sedan vår första upplevelse av ljudet från gongen, år 2000, har gongen fascinerat oss. tillsammans har vi mer än 29 års erfarenhet av att spela gong. Vi har även en passion för undervisning och har sedan 2008 utbildat över 108 elever i hur man spelar gong, både i Sverige och Norge.

 
 
 
 
 
Kursplan för Gongutbildning:gongacademy 4 color rgb ys dark
 

Gongintroduktion 24-25 augusti: torsd kl 09-fred kl 15.30

Pris: 2 500 kr

Kursen är två uppstartsdagar där vi går igenom innehållet i Gongutbildningen.

- Grundläggande speltekniker för stationär gong.

- Grundläggande speltekniker för handhållen gong.  

- Hur man sköter & transporterar en gong

- Val av klubba & gong

- Grundläggande teori

- Upplevelse av Gongbad

- Upplevelse av Gong i samband med yoga.

- Praktik av speltekniker för att börja ditt gongspelande

Önskar du fortsätta efter dessa dagar köper du till ett gediget on-linematerial med övningar och kunskapstest. I samband med Järna yogadagar kan du, om du känner dig mogen för det, delta i att spela vid gongpujan - en hel natts gong mellan fredag till lördag.

 

Pris för on-linematerialet: 11 925 kr

(i detta pris ingår inte ytterligare gongträffar, men om du vill delta i de terminsvisa gongträffarna som vi håller som stöd till utbildningen tillkommer ytterligare kostnad för dem - men du kan också välja att enbart lära dig att spela gong med on-line-materialet. Flera startar med gongintroduktionen och avvaktar en stund för egen hemträning, till dess de känner sig mogna att gå vidare.)

Kommande kurser

Kommentarer

  • Gong är något helt fantastiskt, det har jag tyckt ända från jag upplevde mitt första gongbad. Känslan när sinnet bara kapitulerar och jag når fullständig avslappning, tryggheten som uppstår när ljudvibrationerna når in i min kropp, när allt läker och blir stilla. Som kundaliniyogalärare så vill jag gärna själv känna mig trygg i att dela gongens fantastiska effekter till mina egna elever, och beslutet att gå gongintroduktionskursen var helt rätt. Birgitta Hedman från Yogainstitutet besitter en lång erfarenhet och en enorm kunskap kring gong och olika ljuds läkande effekter, så det känns väldigt tryggt och inspirerande att ta del av hennes undervisning. Seriöst och med glädje och stor entusiasm så delar hon sina erfarenheter och kunskaper så att vi deltagare ska få känna oss trygga och stärkta i vårt eget gongspelande. Att gå gongintroduktionsutbildningen med Birgitta var verkligen givande. Gongen är ett verktyg för transformation, och jag har alltid haft väldig respekt för det, och har det fortfarande. Det finns otroligt mycket att lära sig, och även om jag nu kan spela i mina klasser så är jag väldigt sugen på att gå hela den kompletta utbildningen i samarbete med Birgitta och Gong Academy framöver. Gong är en fascinerande vetenskap och man vill bara lära sig mer!
    - Anna Cato