Visa hela schemat

Yoga mot stress - Måndagar 17.00-18.15 Start 9/4

Måndag 09 April 2018 17:00 - 18:15
 
Vecka 15-22. Pris:1100 kr/8 ggr
 

När vi blir stressade andas vi snabbt och ytligt vilket medför att vi får en sämre syresättning. Långvarig stress kan leda till bl.a. försämrat immunförsvar, problem med matsmältningen och sömnsvårigheter.

Andningen är ett av Kundaliniyogans viktigaste verktyg. Det är ett fundamentalt redskap för att främja hälsan både fysiskt och mentalt. Genom att kontrollera din andning kan du få mer kontroll över dina tankar och sinnesstämningar. Med rätt andning får du en bättre syresättning och kroppens utrensning arbetar som den ska. Din livsenergi och din styrka finns i andetaget!

Under den här kursen kommer vi att jobba mycket med andningen för att minska stressnivån och stärka nervsystemet. Vid varje träff gör vi ett yogapass följt av vila vilket ger en skön avslappning i kroppen och lugn i sinnet. Vi avslutar passet med en meditation. Du kan gå den här kursen oavsett om du gjort mycket yoga eller ingen alls tidigare. Var och en gör efter bästa förmåga och dagsform.

Varmt välkommen! 
Lärare: Gudrun Larsson 

img 2781

 

Gudrun är sjuksköterska och arbetar på ögonkliniken på Centralsjukhuset. Hon är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon är även utbildad Gravidyogainstruktör samt certifierad Breathwalkinstruktör. Gudrun bor med sin familj på en gård i Högboda och förutom yoga tycker hon om löpning och promenader i skog och mark. Gudrun förmedlar yogan tydligt och enkelt med fokus på värme och acceptans.

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett emot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Gudrun Larsson, gudrunvidar@gmail.com, 076-394 52 94

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading