Visa hela schemat

Frid och energi Tisdagar 18.00-19.30 start 23/1

Tisdag 10 April 2018 18:00 - 19:30

V.4-22, (ej V9 & 14) 2 250kr/17 ggr. 

Här varvar vi yogapass som ger lugn och energi med lite kraftfullare yogapass. Allt i syfte att ge dig ett klart och fokuserat sinne i en lugn kropp. Yogapassen vi arbetar med kommer från Kundaliniyogan. På denna kurs gör vi lite längre meditationer. Gongbad/avslappning ingår alltid som en integrerad del i yogapasset och ger dig mycket lugn i sinnet och en skön avslappning i kroppen. Kursen passar dig som har gjort lite yoga tidigare, men även nybörjare har hoppat med i denna grupp och velat stanna. Jag går alltid igenom grunderna de två första gångerna så känner du dig lockad ska du inte tveka.

Keep up and you will be kept up! var Yogi Bhajans ledord. Ge dig själv ny inspiration i ditt yogautövande med en kurs som kommer vara omväxlande i både yogapass och meditationer för att ge dig utrymme att växa som den unika person du är. Yogarörelserna & meditationerna stärker dig rent fysiskt och mentalt. Ger dig en ny kraft att hantera vardagen.

Vi tittar bl a lite närmare på sinnets natur och hur du kan påverka ditt sinne till att bli lugnare och mer kreativ. Att tro på dig själv genom att etablera en relation till ditt eget sinne. Att bli den som styr över ditt sinne, istället för att det är ditt sinne som styr dig.  

Kom som du är och gå hem lite mer som dig själv!

Kursledare är Birgitta Hedman, KRI Teacher Trainer, Yogaterapeut, lärare på Yogalärarutbildningen. 

birgittaogongen3

Birgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI diplomerad Kundaliniyoga lärare, Mediyogalärare, yogaterapeut och gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och Gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. 2014 startade hon upp en yogalärarutbildning - Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 på Yogainstitutet. Även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen ges här.  Vi startar även nu upp en yogalärarutbildning i Örebro. 

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 25 år och med yoga i 15 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International Kundaliniyoga Teachers Association.

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka