Visa hela schemat

Yoga för inre styrka & ökat flow i vardagen - Torsdagar 19.15 - 20.45

Torsdag 19 April 2018 19:15 - 20:45

V.14 - 22 (uppehåll V.19) Pris: 1120 kr / 8 gånger

 

 

Detta är en kurs för dig som vill hitta din inre styrka och din power för att få mer kraft och energi att klara av livets utmaningar. Ibland tar vardagens alla måsten över och det kan vara svårt att sålla bland allt som ska göras. Detta kan göra att vi tappar energi och stagnerar och vi kan även tappa fokus från det vi verkligen brinner för.

 

På denna yogakurs gör vi yogapass och meditationer som kan hjälpa dig att hitta din inre styrka och kraft och som kan få dig att komma i kontakt med din inre kreativitet. Kundaliniyogans enkla tekniker kan hjälpa dig att hantera vardagens stress och sålla bort onödigheter i livet så att du istället kan ge mer plats åt det ditt hjärta brinner för, leva livet med mer kreativt flow och få mer lätthet och glädje i sinnet.  

 

Vi kommer att göra både lugna och mer kraftfulla yogapass, olika meditationer både med och utan mantran och varje tillfälle har vi en stunds skön djupavslappning, ofta till gongarnas läkande vibrationer.

 

Kursen passar alla, både nybörjare och mer erfarna yogis. Alla kan göra kundaliniyoga utifrån sina egna förutsättningar.

 

Varmt välkomna!

 

 

 Kursledare: Sonja Österlund, KRI certifierad Kundaliniyogalärare enligt 

Sonja ALW 2 2

Yogi Bhajan sedan   2008. Medlem i SKY- Sveriges kundaliniyogalärares riksförbund. Har gått två av fem Level 2 i   Kundaliniyoga, utbildad Childplay yogainstruktör och Level 1 i healingtekniken Sat nam rasayan. 

 Sonja har också gjort flera resor till Indien där hon fördjupat sig inom yogan och den yogiska filosofin.     Sonja arbetar också som förskollärare.

 

 Sonja brinner för att förmedla yoga till både stora och små och håller i Kundaliniyogaklasser för vuxna,   workshops i Yoga med barn, Familjeyoga, Barnyoga och Yoga för sorgbearbetning. 

 

sonja.yogainstitutet@gmail.com, tel: 073-1546454

 

Foto: Anna Ledin Wirén

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Sonja Österlund, sonja.yogainstitutet@gmail.com eller 073 - 154 64 54

Tillbaka