Visa hela schemat

Yoga för livskraft & inre balans

Torsdag 26 April 2018 17:30 - 19:00

V.15-22, Pris: 1120 kr/8ggr.

 

AnnaCato

I en tid då omvärlden rusar på, så behöver vi livskraft och inre balans för att stå stadiga i oss själva, oavsett vad som sker runtomkring. Med kundaliniyogan så jobbar vi med det - vi tar hand om kropp, sinne och själ för att stärka oss både fysiskt och mentalt.

 

I den här kursen så blandar vi både mjuka och kraftfulla pass, och du kan alltid anpasssa det till din nivå. Vi jobbar med andning och flexibilitet både för kropp och själ, tar hand om vår rygg, ökar rörligheten och stärker nervsystemet. Med självkännedom och ett balanserat sinne så kan du skapa mer utrymme för harmoni och glädje i livet. 

 

Vi använder tekniker som hjälper dig att lättare hantera all stress och yttre press i vardagen. Yogan hjälper dig att vara närvarande och blicka inåt, så att du kan finna stillhet och ro, samt hämta kraft inom dig för ett liv med mera mod och livsglädje.

 

Efter själva yogapasset så får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar till gongarnas läkande vibrationer, som tar oss till djup avslappning och ger lugn och ro i sinnet. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, utan någon som helst prestation.

Varmt och hjärtligt välkomna!

 

Kursledare: Anna Cato.

Anna är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitut i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och Level 2 Mind and Meditation med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur ifrån Italien/USA. Hon är även gått Medicinsk Yogalärarutbildning för kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind (leg fysioterapeut/sjukgymnast, kundaliniyogalärare, yogaterapeut samt instruktör i medicinsk yoga) och Ina Anaveden Berglind (leg läkare och forskare).

 

Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för allt hjälpa dig att komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje.

Anna är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Anna Cato, 0702-222536, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka