facebook instagram 
yoga

NYA KURSSTARTER - Online eller på plats 7 personer

Yoga
Yoga

KURSSTARTER:
Torsdag 18/2 kl. 18.45-20.00 Kundaliniyoga Styrka för kropp och sinne med Lena B, 8 ggr, online/på plats
Onsdag 24/2 kl. 17.15-18.15 Yinyoga med Ulrika, 9 ggr, online/på plats
Måndag 12/4 kl. 17.00-18.15 Gravidyoga med Birgitta, 9 ggr, online/på plats
Måndag 12/4 kl. 18.30-20.00 Kundaliniyoga för inre kraft & balans med Sonja, 8 ggr, online/på plats
Tisdag 13/4 kl. 11.00-12.30 Medicinsk yoga med Birgitta, 9 ggr, online/på plats
och det kommer mer workshops i vårt nästa nyhetsbrev

GONGBAD

Yoga, gongbad, Birgitta Hedman

Gongbad på Yogainstitutet fred 26 feb kl. 17.00-19.00

Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap. Du blir naturligt avslappnad och släpper den grå vardagen en stund för att fylla på med lite mer glädje. Man säger att gongen kommer med glädjen. Det är den som kommer automatiskt när sinnet är lugnare och kroppen har kunnat släppa lite av vardagens spänningar.

Kursledare: Birgitta Hedman
Pris: 350 kr

FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE

Hur kan partnern (eller den person som ska närvara vid din förlossning) vara ett stöd under graviditet och förlossning? Här gör ni ett yogapass tillsammans, tränar andnings- och fokuseringstekniker, lär bra massage att använda under både graviditeten och förlossningen för att hjälpa till att slappna av. Då kan ni bättre fungera som ett team under förlossningen där partnern kan vara ett bra stöd. Här ingår även introduktion till bebismassage – något som stärker anknytningen till bebisen för er båda och hjälper bebisen att vara lugn och trygg, sova bättre och att stärka matsmältningen.

Kursledare: Birgitta Hedman
Pris: 700 kr/par, 500 kr/par om du gått gravidyogakursen före.

BEHANDLINGAR

Birgitta2019

Birgitta Hedman - Taktil massör

Under 2020 ökade de taktila massagebehandlingarna mycket. Birgitta tror att det beror på att vi lever allt mer isolerat och bristen på naturlig beröring har gjort att den taktila massagen har blivit mer populär framförallt för avslappningens djupare effekter. Vi behöver ett avbrott i vardagen, vi behöver mer beröring. Kanske vill även du som aldrig testat förut prova nu? För din trygghet använder jag munskydd och visir. Boka via [email protected]
Eelko

Eelko Manderveld

Eelko är en erfaren terapeut.
Hos honom kan du boka behandlingar i shiatsu-massage, klassisk massage, idrottsmassage, migränterapi och Biophoton Therapy.
Han är specialiserad på migrän, immunitetsstöd, autoimmuna sjukdomar, symptom från biverkningar, fibromyalgi, stressrelaterade sjukdomstillstånd, mage och tarm, hormonella obalanser, fertilitet, värk och stelhet i muskler och leder. Läs mer om Eelko och hans behandlingar på Yogainstitutets hemsida där du även kan boka behandling.
Varmt välkommen!

UTBILDNINGAR

DSC05347
DSC05341
DSC05398
LoggaLevel1-250x253-a

Kundaliniyoga-lärarutbildning Level 1 start 12 mars 2021

En yogalärarutbildning mitt under en pandemi? Är det möjligt? Ja, säger alla som gått vår yogalärarutbildning under 2020. Det har varit det som burit dem genom det som varit. De startade i februari förra året och känner att yogan har burit dem igenom alla utmaningar under 2020. Online och/eller på plats - en mix av det möjliga!
Det är nu yogan blir extra viktig. Vill du vara med att hjälpa andra att hantera sin vardag? Med hjälp av värdefull andningsteknik, yogisk teknologi som vi vet har fungerat för många i vardagen. Du kommer absolut att behövas därute, både för dig själv och för andra. Våra nyutexaminerade yogalärare sprider redan yogan bland sina vänner och arbetskamrater, både online och i små grupper. Ge yogan där den bäst behövs! Kanske är det du själv som bäst behöver den just nu!
1 år av personlig utveckling för dig själv - för mer energi & lugn. Just nu är det möjligt att vara med online!
Under vår utbildning går vi igenom både Medicinsk yoga och Kundaliniyoga samt introduktion till gongtekniker.

Vill du veta mer om vår yogalärarutbildning hör av dig till
[email protected] eller 070-23 77 894
facebook instagram 
Logoliggande