Föräldra-bebisyoga start torsd 15 apr, 6 ggr, online/på plats

 

 

 

 

 

 

En stund med din bebis där vi startar med yoga för att stärka bäckenbotten, rygg, axlar och nacke och därefter gör skonsamma rörelser för mage och rygg efter förlossning. Partner är också välkommen att vara med. 

Därefter gör vi mjuk bebisyoga och bebismassage och avslutar med lite sång o ibland lite dans. 

Till avslappningen blir det lite klangskålar och mild gong något som de små brukar uppskatta mycket. 

Efteråt kan du stanna och dricka te om du vill och prata med de andra mammorna.

Så här i Covid-tider håller vi distans, vi spritar alla handtag och ytor och om du vill tar du med egen matta, filt och sittkudde och egen filt till bebisen att ligga på. Annars har vi yogamattor, filtar och kuddar, men bra om du tar med en filt till bebisen.

Kursen går även att följa on-line! 

Pris: 690 kr/6 ggr
Anmälan: Här
Kursledare: Birgitta Hedman

INFO OM ONLINE-YOGAN: 

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Föräldra-bebisyoga VT21. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan Birgitta bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

På grund av Covid kommer vi i dagsläget inte kunna ha så många deltagare i lokalen så antal platser är begränsat. Vi håller distans och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider.

Varmt välkommen, precis som du är!