Förlossningsförberedande – Paryoga för gravida tisd 9 mars kl. 09.00-12.00

 

Enstaka halvdagskurs: Hur kan partnern (eller den person som ska närvara vid din förlossning) vara ett stöd under graviditet och förlossning? Här gör ni ett yogapass tillsammans, tränar andnings- och fokuseringstekniker, lär bra massage att använda under både graviditeten och förlossningen för att hjälpa till att slappna av. Då kan ni bättre fungera som ett team under förlossningen där partnern kan vara ett bra stöd. Här ingår även introduktion till bebismassage – något som stärker anknytningen till bebisen för er båda och hjälper bebisen att vara lugn och trygg, sova bättre och att stärka matsmältningen.

Kursen är öppen även för dig som inte varit med på gravidyogagruppen tidigare. Pris: 700 kr/par (500 kr om du har gått gravidyogakursen före)

Kursledare: Birgitta Hedman
Pris: 700 kr/par (500 kr om du har gått gravidyogakursen före)
Anmälan: Här

 

 

 

 

 

 

Corona-information: På grund av Covid kommer vi i dagsläget inte kunna ha så många deltagare i lokalen så antal platser är begränsat. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs. Vi spritar alla ytor och handtag och har stor distans mellan mattorna. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider.