Gravidyoga med Birgitta start månd 30 aug kl. 17.00-18.15, 8 ggr, online/på plats

 

DATUM: Start måndag 30 augusti 2021
TID: 17:00 – 18:15
PRIS: 1200Kr/8 ggr
ANMÄLAN: Här
 

Välkommen till en stund där du kan stärka dig under graviditeten, lära dig användbar andningsteknik som du har med dig genom resten av livet samt förbereda dig för tiden då din bebis ska födas och inför första tiden med din bebis.

Läs mer om gravidyogakursen på vår första sida om gravidyoga. I alla gravidyogakurser ingår andnings- och fokuseringsteknik, mjuk yoga och användning av rösten för att stärka dig genom graviditeten och inför förlossningen, avslappning, meditation och mild massage. Allt som kan vara till hjälp för dig under denna fina tid i livet!

Om du har färre än 9 veckor kvar på graviditeten, så kan du vara med på delar av kursen.  

Även denna kursen kommer att sändas on-line! Vi har en gravidyogagrupp på Facebook men om du inte har Facebook, kan du vara med på Zoom istället. 

Kursledare: Birgitta Hedman

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Gravidyoga med Birgitta HT21. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många gravidyogaklasser nu efter allt som spelats in det senaste året.

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut. 

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Corona-information: I dagsläget tar vi endast in begränsat antal i lokalen. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs. Vi spritar alla ytor och handtag och har stor distans mellan mattorna. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider. 

 

Varmt välkommen – precis som du är!