Kundaliniyoga Frid och energi med Birgitta tisd 17.30-19.00 start 31 aug, 16 ggr, online/på plats

 
 
DATUM: Start tisdag 31 augusti 2021
TID: 17:30 – 19:00
PRIS: 2190Kr/16 ggr
ANMÄLAN: Här
 

Du är som ett batteri. Det behöver bara laddas ibland. Här laddar vi batteriet med både frid i sinnet och en ny skön energi i kroppen. Efter det kommer glädjen tillbaka och du går härifrån med ett mer öppet hjärta och en känsla av stabilitet inom dig!

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Covid-information:

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och har under våren gjort en variant att man kommer till lokalen varannan gång. Ena veckan i lokalen och andra veckan hemma online, för att möjliggöra för fler att få yoga. Vi försöker anpassa oss så att så många som möjligt ska kunna yoga i lokalen, men inom de riktlinjer som ges. Ibland har man kunnat komma oftare till lokalen, så en del har gått betydligt mer än varannan gång.  Närmare information om hur det blir under höstens kurser kommer då vi närmar oss kursstarterna och bättre kan anpassa oss till då rådande riktlinjer.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Birgitta HT21. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många nu efter allt hon har spelat in det senaste året.

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider.

 

Varmt välkommen – precis som du är!