Kundaliniyoga Grunda, lugna och centrera med Erika start tisd 31 aug kl. 19.15-20.30, 8 ggr, online/på plats

 
 
DATUM: Start tisdag 31 augusti 2021 
TID: 19:15 – 20:30
PRIS: 1200kr/8 ggr
ANMÄLAN: Här
 
 
 
Grunda lugna och centrera är kursrubriken. Det kommer bli en kurs där vi med hjälp av yogan hittar det stabila i oss själva och hittar det stöd som behövs utifrån där du befinner dig just nu. När du hittat din grund, ditt lugn och ditt centrum står du bättre rustad för det som kommer i din väg.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

Kursledare: Erika Janske. Erika är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Under våren har Erika även gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 2, Authentic relationsship. Erika är utbildad i den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan. Hon är även utbildad livscoach och utbildad i Reiki healing.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Erika HT21. För detta behöver du bli vän med Erika Janske på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många nu efter allt som spelats in det senaste året.

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Corona-information: I dagsläget tar vi endast in begränsat antal i lokalen. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs. Vi spritar alla ytor och handtag och har stor distans mellan mattorna. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider. 

 

Varmt välkommen – precis som du är!