KURSER

Vi fortsätter att anpassa oss till rådande omständigheter. Vi tar in begränsat antal i lokalen, 10 kvm per person. Vi håller distans till varandra – men bygger ändå upp en skön energi som du kan känna av oavsett om du följer oss on-line eller på plats i lokalen. Stunden på yogamattan ger dig utrymmet i tiden som gör att allt annat får en lite ljusare dimension, oavsett mörker omkring. Nu går vi mot ljuset!

Varmt välkommen till oss – on-line eller i lokalen!

Vi ser fram emot att möta dig! 

 

Allmän kursinformation:

Shopen är öppen i samband med yogaklasserna – före och efter klass!

Vi bjuder alltid på en kopp te före eller efter klass!

För yogan i vår lokal finns allt du behöver av yogamattor i ull, meditationskuddar och filtar så du behöver inte ta med något! I Corona-tid kan du givetvis ta med eget material om du så önskar!

När du anmäler dig till en grupp lägger vi till dig i en onlineyoga-grupp via Facebook om du vill. I den gruppen är du fri att titta på alla våra klasser under kursen när du själv har möjlighet. Därmed har du tillgång till gruppens samtliga pass när du vill i mobilen/datorn/paddan så länge kursen varar.  Om du inte har Facebook kan du få länk till Vimeo där vi har många sparade yogapass. Vi har även möjlighet att sända yogapasset via Zoom.

Här är några kommentarer från on-line yogan:

”Jag är så glad att jag kunde vara med idag tack vare online yogapasset. Det funkade mycket bra, musik och gongar lite mer avlägset bara men kroppen känner igen dem ändå. Ett stort varmt Tack! /Catharina

”Det funkade jättebra även idag! Körde den som lunchyoga då jag jobbar hemifrån idag!/Annelie”
 
“Jag har aldrig yogat så mycket som nu när jag har tillgång till all yoga i mobilen hemifrån”.

 

Här finner du hela vårt utbud av kurser. På varje pass blir det andningsteknik, en kriya/ett yogapass, avslappning (ibland till gong) och meditation. Vi har en separat flik för Medicinsk yoga – som är något lugnare än Kundaliniyogan. Vi har även Yinyoga och Hathayoga som du finner under workshops. Även på Kundaliniyogakurserna finner du flera lugna kurser.

På våra kurser har du, i mån av plats (begränsat under Corona), möjlighet att ta igen missade tillfällen inom ramen för kurstiden. Detta gäller på våra ordinarie kurser. Gäller ej gongbad och workshops.

Tänk på att du kan komma på en enskild yogakonsultation om du inte har möjlighet att gå en hel kurs! Då får du en ljudfil/CD egen träning av andningsteknik och yoga hemma. Gäller även gravidyoga.

Förutom våra yogakurser erbjuder vi även gongbad, trumresor, massage, biophoton-terapi, shiatsu och samtalsterapi via Yogainstitutet samt diverse workshops i olika ämnen, bl a Familjekonstellation, gongkurs och yogaretreat. Vi har även yogautbildningar Level 1 och Level 2 samt andra yogautbildningar som gravidyogautbildning.

VARMT VÄLKOMMEN!

Kundaliniyogalärar-utbildning Level 1 Karlstad start 3-5 sep 2021

3 september kl. 15:00 - 5 september kl. 16:45