KURSER

Varmt välkommen till oss – on-line eller i lokalen!

Vi ser fram emot att möta dig! 

Allmän kursinformation:

Shopen är öppen i samband med yogaklasserna – före och efter klass!

Vi bjuder alltid på en kopp te före eller efter klass!

I lokalen finns yogamattor i ull, meditationskuddar och filtar så du behöver inte ta med något! 

När du anmäler dig till en grupp lägger vi till dig i en onlineyoga-grupp via Facebook om du vill. I den gruppen är du fri att titta på alla våra klasser under kursen när du själv har möjlighet. Därmed har du tillgång till gruppens samtliga pass när du vill i mobilen/datorn/paddan så länge kursen varar.  Om du inte har Facebook kan du få länk till Vimeo där vi har många sparade yogapass. Vi har även möjlighet att sända yogapasset via Zoom.

Här är några kommentarer från on-line yogan:

”Jag är så glad att jag kunde vara med idag tack vare online yogapasset. Det funkade mycket bra, musik och gongar lite mer avlägset bara men kroppen känner igen dem ändå. Ett stort varmt Tack! /Catharina

”Det funkade jättebra även idag! Körde den som lunchyoga då jag jobbar hemifrån idag!/Annelie”
 
”Jag har aldrig yogat så mycket som nu när jag har tillgång till all yoga i mobilen hemifrån”.

Här nedanför finner du hela vårt kursutbud. Varje pass innehåller andningsteknik, en kriya/ett yogapass, avslappning (ofta till gong) och meditation. Vi har en separat flik för Medicinsk yoga och en för Yinyoga – som är lite stillsammare än Kundaliniyogan.

På våra kurser har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen inom ramen för kurstiden. Detta gäller på våra ordinarie kurser. Gäller ej gongbad och workshops.

Tänk på att du kan komma på en enskild yogakonsultation om du inte har möjlighet att gå en hel kurs! Då får du en inspelning av passet och kan sedan enkelt träna andningsteknik och yoga hemma. Gäller även gravidyoga.

Förutom våra yogakurser erbjuder vi även gongbad, taktil massage, klassisk massage, biophoton-terapi, shiatsu och samtalsterapi via Yogainstitutet samt diverse workshops i olika ämnen, bl a Familjekonstellation, gongkurs och yogaretreat. Vi har även yogautbildningar Level 1 och Level 2 samt andra yogautbildningar som gravidyogautbildning.

Vi ser fram emot att möta dig!

VARMT VÄLKOMMEN!

Meditera för bättre sömn

19 oktober kl. 19:30 - 20:30

Yoga Teacher Training Level 2 Mind & Meditation 7-9 jan + 21-23 jan Online/on site

7 januari, 2022 kl. 09:00 - 9 januari, 2022 kl. 17:00

Workshopserie 4: Väck kroppen sinnet och själen

20 januari, 2022 kl. 17:30 - 20:00

Kundaliniyogalärar-utbildning Level 1 Karlstad start 18-20 feb 2022

18 februari, 2022 kl. 15:00 - 20 februari, 2022 kl. 15:15