KURSER

Med rådande omständigheter tar vi in begränsat antal i lokalen. Vi håller distans till varandra – men bygger ändå upp en skön energi som du kan känna av oavsett om du följer oss on-line eller på plats i lokalen. Stunden på yogamattan ger dig utrymmet i tiden som gör att allt annat får en lite ljusare dimension, oavsett mörker omkring.

Varmt välkommen till oss i höst – on-line eller i lokalen!

Vi ser fram emot att möta dig!

 

Allmän kursinformation:

Shopen är öppen i samband med yogaklasserna – före och efter klass!

Vi bjuder alltid på en kopp te före eller efter klass!

När du anmäler dig till en grupp lägger vi till dig i en on-lineyoga-grupp via Facebook om du vill. I den gruppen är du fri att titta på alla våra klasser under kursen när du själv har möjlighet. Därmed har du tillgång till gruppens samtliga pass när du vill i mobilen/datorn/paddan så länge kursen varar.  Om du inte har Facebook kan du få länk till Vimeo där vi har sparat ett flertal pass. 

Här är några kommentarer från on-line yogan under våren:

”Jag är så glad att jag kunde vara med idag tack vare on-line yogapasset. Det funkade mycket bra, musik och gongar lite mer avlägset bara men kroppen känner igen dem ändå. Ett stort varmt Tack! /Catharina

”Det funkade jättebra även idag! Körde den som lunchyoga då jag jobbar hemifrån idag!/Annelie”

 

Här finner du hela vårt utbud av kurser. På varje pass blir det andningsteknik, en kriya/ett yogapass, avslappning (ibland till gong) och meditation. Vi har en separat flik för Medicinsk yoga – som är något lugnare än Kundaliniyogan. Vi har även Yinyoga som du finner under workshops. Även på Kundaliniyogakurserna finner du flera lugna kurser.

På våra kurser har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen inom ramen för kurstiden. Detta gäller på våra ordinarie kurser. Gäller ej gongbad och workshops.

Tänk på att du kan komma på en enskild yogakonsultation om du inte har möjlighet att gå en hel kurs! Då får du en ljudfil/CD med hem för egen träning av andningsteknik och yoga hemma. Gäller även gravidyoga.

Förutom våra yogakurser erbjuder vi även gongbad, massage, biophoton-terapi, shiatsu och samtalsterapi via Yogainstitutet samt diverse workshops i olika ämnen, bl a Familjekonstellation, gongkurs och yogaretreat. Vi har även yogautbildningar Level 1 och Level 2 samt andra yogautbildningar som gravidyogautbildning.

VARMT VÄLKOMMEN!

Gongbad för 7 personer lunchtid 3/12

3 december kl. 12:00 - 13:00

Yinyoga med Gudrun kursstart 1 dec, 7ggr

6 december kl. 15:30 - 16:45

Gongbad för 7 personer lunchtid 10/12

10 december kl. 12:00 - 13:00

Yoga Teacher Training Level 2 “Conscious communication” 16-21 Jan 2021 Online

16 januari, 2021 kl. 10:00 - 21 januari, 2021 kl. 17:00

Kundaliniyogalärar-utbildning Level 1 Karlstad start 12-14 mars 2021

12 mars, 2021 kl. 10:00 - 14 mars, 2021 kl. 15:00