KURSER

DET GÅR NU ATT SE ALLA VÅRA KURSER ON-LINE FÖR 1150 kr RESTEN AV TERMINEN! Vi har fortfarande öppet på Yogainstitutet men begränsar antalet deltagare. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd! 

Shopen är öppen i samband med yogaklasserna!

När du anmäler dig till en grupp lägger vi till dig i en on-lineyoga-grupp via Facebook om du vill. I den gruppen är du fri att titta på alla våra klasser under veckan när du själv har möjlighet. Därmed har du tillgång till 6 yogapass i veckan under april och maj.

Här är några kommentarer från veckans on-line yoga:

”Jag är så glad att jag kunde vara med idag tack vare on-line yogapasset. Det funkade mycket bra, musik och gongar lite mer avlägset bara men kroppen känner igen dem ändå.😊 Ett stort varmt Tack! 🙏💕 /Catharina

 
”Det funkade jättebra även idag! Körde den som lunchyoga då jag jobbar hemifrån idag🙏/Annelie”

VARMT VÄLKOMMEN!

 

Här finner du hela vårt utbud av kurser. På varje pass blir det andningsteknik, en kriya/ett yogapass, avslappning (ibland till gong) och meditation. Vi har en separat flik för Medicinsk yoga – som är något lugnare än Kundaliniyogan. Men även på Kundaliniyogakurserna finner du flera lugna kurser.

På våra kurser har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen inom ramen för kurstiden. Detta gäller på våra ordinarie kurser. Gäller ej gongbad och workshops.

Tänk på att du kan komma på en enskild yogakonsultation om du inte har möjlighet att gå en hel kurs! Då får du en ljudfil/CD med hem för egen träning av andningsteknik och yoga hemma. Gäller även gravidyoga.

Förutom våra yogakurser erbjuder vi även gongbad, massage och samtalsterapi via Yogainstitutet samt diverse workshops i olika ämnen, bl a Familjekonstellation, gongkurs och yogaretreat. Vi har även yogautbildningar Level 1 och Level 2.

Medicinsk yoga med Louise start 15 april

15 april kl. 18:30 - 20:00

SAT NAM RASAYAN, den yogiska healingtekningen Start 17-18 augusti

17 augusti kl. 08:00 - 18 augusti kl. 17:00

Kvinnors kraft och visdom för skönare övergång 4-5 okt

3 oktober kl. 09:00 - 4 oktober kl. 15:00

Yoga Teacher Training Level 2 “Conscious communication” 16-21 Jan 2021

16 januari, 2021 kl. 10:00 - 21 januari, 2021 kl. 17:00