Söker du en specifik kurs gå direkt till resp kurskategori eller se en översikt över samtliga kurser under all text nedanför:

Kundaliniyoga

Medicinsk yoga

Yinyoga

Gongbad

Workshops

Utbildningar

Gravid & Familj

 I schemat finns en  vecko-översikt över kurserna resp vecka.

Du kan gå enstaka tillfällen för 250 kr.

Allmän kursinformation:

Shopen är öppen i samband med yogaklasserna – före och efter klass!

Vi bjuder alltid på en kopp yogite före eller efter klass!

I lokalen finns yogamattor i ull, meditationskuddar och filtar så du behöver inte ta med något!

När du anmäler dig till en grupp lägger vi till dig i en onlineyoga-grupp via Facebook om du vill. I den gruppen är du fri att titta på alla våra klasser under kursen när du själv har möjlighet. Därmed har du tillgång till gruppens samtliga pass när du vill i mobilen/datorn/paddan så länge kursen varar.  Om du inte har Facebook kan du få länk till Vimeo där vi har många sparade yogapass. Vi har även möjlighet att sända yogapasset via Zoom.

Här är några kommentarer från on-line yogan:

”Jag är så glad att jag kunde vara med idag tack vare online yogapasset. Det funkade mycket bra, musik och gongar lite mer avlägset bara men kroppen känner igen dem ändå. Ett stort varmt Tack! /Catharina

”Det funkade jättebra även idag! Körde den som lunchyoga då jag jobbar hemifrån idag!/Annelie”
 
”Jag har aldrig yogat så mycket som nu när jag har tillgång till all yoga i mobilen hemifrån”.

Här nedanför finner du hela vårt kursutbud. Varje pass innehåller andningsteknik, en kriya/ett yogapass, avslappning (ofta till gong) och meditation. På våra kurser har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen inom ramen för kurstiden. Detta gäller på våra ordinarie kurser. Gäller ej gongbad och workshops.

Tänk på att du kan komma på en enskild yogakonsultation om du inte har möjlighet att gå en hel kurs! Då får du passet inspelat och kan sedan enkelt träna andningsteknik och yoga hemma. Gäller även gravidyoga. Pris: 750 kr

 Vi har även yogautbildningar Level 1 och Level 2 samt andra yogautbildningar som gravidyogautbildning.

Vi ser fram emot att möta dig!

VARMT VÄLKOMMEN!

aug 25
dec 01