Söker du en specifik kurs gå direkt till resp kurskategori eller se en översikt över samtliga kurser under all text nedanför. Samtliga kurstillfällen visas nedanför. Vill du ha gå en hel kurs sök upp kursstarten. I regel kör vi start V4, V12-13, några enstaka under sommaren, V35 och V43, ibland några inemellan. Du kan alltid haka på en kurs som startat, i mån av plats. Vissa kurser blir fulla redan vid terminsstart men hör av dig så hjälper vi dig! 

 I schemat finns en  vecko-översikt över kurserna resp vecka.

Du kan gå enstaka tillfällen för 250 kr.

Allmän kursinformation:

Shopen är öppen i samband med yogaklasserna – före och efter klass!

Vi bjuder alltid på en kopp yogite före eller efter klass!

I lokalen finns yogamattor i ull, meditationskuddar och filtar så du behöver inte ta med något!

När du anmäler dig till en grupp lägger vi till dig i en onlineyoga-grupp via Facebook om du vill. I den gruppen är du fri att titta på alla våra klasser under kursen när du själv har möjlighet. Därmed har du tillgång till gruppens samtliga pass när du vill i mobilen/datorn/paddan så länge kursen varar.  Om du inte har Facebook kan du få länk till Vimeo där vi har många sparade yogapass. Vi har även möjlighet att sända yogapasset via Zoom.

Här är några kommentarer från on-line yogan:

”Jag är så glad att jag kunde vara med idag tack vare online yogapasset. Det funkade mycket bra, musik och gongar lite mer avlägset bara men kroppen känner igen dem ändå. Ett stort varmt Tack! /Catharina

”Det funkade jättebra även idag! Körde den som lunchyoga då jag jobbar hemifrån idag!/Annelie”
 
“Jag har aldrig yogat så mycket som nu när jag har tillgång till all yoga i mobilen hemifrån”.

Här nedanför finner du hela vårt kursutbud. Varje pass innehåller andningsteknik, en kriya/ett yogapass, avslappning (ofta till gong) och meditation. På våra kurser har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen inom ramen för kurstiden. Detta gäller på våra ordinarie kurser. Gäller ej gongbad och workshops.

Enskild yogakonsultation kan vara för dig som inte har möjlighet att gå en hel kurs! Då får du passet inspelat och kan sedan enkelt träna andningsteknik och yoga hemma. Gäller även gravidyoga. Pris: 750 kr

 Vi har även yogautbildningar Level 1 och Level 2 samt andra yogautbildningar som gravidyogautbildning.

Vi ser fram emot att möta dig!

VARMT VÄLKOMMEN!