En enskild yogakonsultation är bra för att ge dig tips om vad just du behöver för att stärka dig själv. Birgitta ställer några frågor om hur du lever ditt liv idag och utifrån det får du värdefulla tips om hur du kan stärka dig med hjälp av yoga, andningsteknik, avslappning och ev en meditation.

Har du aldrig gjort yoga förut får du en grundläggande genomgång av det yogiska andetaget, vilket är till stor hjälp för att hantera stress, allmän oro och ångest, men även för att i längden t ex normalisera blodtryck och kortisolnivåer (stresshormon).

Jag spelar in yogapasset till dig så att du kan återgå till det där hemma både bild och ljud. Det ingår i priset för att hjälpa dig att starta upp yogan. Konsultationspris inkl film: 790:- / 1 ½ – 2 timmar

Enskilt tillfälle gravidyoga à 790 kr eller paryoga för gravida är också möjligt. För par 900 kr för 2 ½ timme. Är ni fler par som går samman är priset 700 kr/par. Inspelning av passet + kompendium ingår i priset. Andningsteknik, förlossningsförberedande övningar, mild massage. Hur ni som par kan fungera bra som ett team under förlossningen.

Lämpligast ges enskilda konsultationer på förmiddagar eller vissa eftermiddagar. För bokning eller frågor ring 070-2377894 eller maila birgitta@yogainstitutet.nu