Gongbad har inget med vatten att göra. Du får sträcka ut på en mjuk ullmadrass, slappna av och låta vibrationerna från gongarna skölja genom dig och ditt energisystem. Detta skapar en mycket djup avslappning. Sinnet, med dina tankar och känslor, har ingen möjlighet att motstå ljudet av gongen och därmed stillas det rastlösa sinnet. Du känner dig avstressad och kroppen slappnar av ännu bättre. I regel startar vi alltid med några yogaövningar innan avslappningen, vilket underlättar för dig att slappna av.

Ge dig en stund i klangernas gemenskap, där du badar i ljud runtomkring dig och inom dig. Allt för att uppleva en djupare kontakt med dig själv. Gongarna hjälper dig att släppa invanda tankemönster som många gånger kan hindra dig från att komma i kontakt med ditt inre. Spänningar/blockeringar släpper i kropp och sinne. Efteråt känner du dig vitaliserad och har en skön energi inom dig. Kom och upplev!

Kortare gongavslappningar ges i regel på de flesta yogaklasser. Enstaka längre gongbad ges vid olika tillfällen under terminen.

Plats: Birgitta håller gongbad på olika platser. Om du vill att jag kommer till er för att hålla ett gongbad kontakta mig på birgitta@yogainstitutet.nu

Om du önskar betala med faktura istället hör av dig så fixar vi det, annars betalar du direkt via swish till Yogainstitutet 123-115 34 69. Om du inte önskar din plats är det viktigt att du avbokar den. Det går även att få uppdelad betalning. Då skriver vi ett avtal för det. Du kan även betala med friskvårdsbidrag. Vi är med i Epassi och Wellnet.

Gongbad på Yogainstitutet måndag 25 mars kl 17.30-19.30

Pris: 400 kr Ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap. Vid fullmåne är det extra starka energier och en fin tid att släppa taget en stund i […]

Find out more

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?