Du hittar här en översikt över kurserna i Kundaliniyoga. Om du önskar en översikt över alla våra yogakurser vecka för vecka finns det i vårt schema.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Här nedan finner du alla våra kurser i Kundaliniyoga. Du kan boka en hel kurs eller gå enstaka tillfällen för 250 kr. Du kan även boka en enskild konsultation för 750 kr. Ta då kontakt med birgitta@yogainstitutet.nu.

Om du önskar betala med faktura istället hör av dig så fixar vi det, annars betalar du direkt via swish till Yogainstitutet 123-115 34 69. Om du inte önskar din plats är det viktigt att du avbokar den. Det går även att få uppdelad betalning. Då skriver vi ett avtal för det. Du kan även betala med friskvårdsbidrag. Vi är med i Epassi och Wellnet.

Feed-back från tidigare kursdeltagare (2)

  • Birgitta är den bästa yogaläraren jag har haft. Hon sprider lugn, trygghet och acceptans. Efter att ha varit med på ett yogapass känner jag mig som en ny människa, mitt sinnestillstånd har förändrats från stressad till harmonisk och tacksam. Det som tar kundaliniyogan till nästa nivå är den kärlek och värme som sprids i gruppen via inslag av mantrasång, frigörande skaka- loss-dans och varsam massage på sin egen kropp! Tusen tack för en härlig termin. Ni får fem av fem stjärnor av mig!

  • Jag går yogalärarutbildningen på Yogainstitutet och det har verkligen varit den bästa investeringen jag gjort i mig själv! Vilken resa, både fysiskt utmanande men även en stark inre resa där jag upplever att jag har växt otroligt mycket under det senaste året. Trots coronatider har jag haft en fantastisk fin upplevelse under utbildningen. Jag rekommenderar varmt denna utbildning till alla som är intresserade av att ta yogan till en ny nivå och framförallt för att få lära sig mer om sig själv och komma över inre trösklar. Dessutom är lärarna fantastiska och inspirerande. 5 stjärnor av 5.

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?