Yinyoga är en blandning av yoga, traditionell kinesisk medicin och mindfulness. Yin är den ena sidan av Yin och Yang. Yin representerar svalka, avslappning och varande. Yang är den andra sidan och Yang står för värme, fart, målmedvetenhet, prestation, tävling och styrka. Yin är behållaren och den som håller i det som rör sig. Yin är det som finns under ytan, skuggsidan. Yang står för sol, värme och snabb energi. I våra liv behöver vi både Yin och Yang men i den tillvaro vi lever i idag har de flesta ett överskott av Yang och en brist på Yin. I Yinyoga fokuserar vi på kroppens yin-delar såsom leder, bindväv, ligament och inre organ.

I Yinyoga utför vi relativt enkla, mjuka yogaövningar och stannar i dem under en längre tid, samtidigt slappnar vi av i hela kroppen och vilar i nuet. Du kan utföra Yinyogan när som helst, hur som helst. Du behöver varken ha en yogamatta eller yogakläder. Du blir nämligen inte varm. Du blir nerkyld och sval.
Det som utmärker Yinyogan är att vi i denna stil just släpper musklerna och ”stretchar” bindväv, leder och skelett.

Om du önskar betala med faktura istället hör av dig så fixar vi det, annars betalar du direkt via swish. Om du inte önskar din plats är det viktigt att du avbokar den. Det går även att få uppdelad betalning. Då skriver vi ett avtal för det. Du kan även betala med friskvårdspeng. Vi är med i Epassi och Wellnet.

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?