Laddar Kurser

← Tillbaka till Kurser

Jenny Sundin

Jag är utbildad socionom vid Ersta Sköndals Högskola med inriktning diakoni. Jag har arbetat med barn och familjer i många år och har därigenom olika vidareutbildningar. De senaste 10 åren har jag arbetat främst med handledning av familjehem och metodutveckling inom privat verksamhet.

Yogan kom tidigt in i mitt liv och jag har utövat olika yogaformer i över 35 år. Kundaliniyogan hittade jag fram till efter några resor till Indien då jag sökte ett sammanhang med mer fokus på meditation och inre stillhet. Det var i början av 2017. Sedan dess har kudaliniyogan varit en naturlig del av min tillvaro. Jag tilltalas av de olika teknikerna som förmedlas med omsorg och värme För att fördjupa mig ytterligare inom de olika teknikerna och för att få möjlighet att dela med mig av yogan till andra går jag nu yogalärarutbildning Level 1 på Yogainstitutet. Vi yogar egentligen inte för att bli bättre på yoga utan för att bli bättre på att leva.

juli 2022

Yogakurs – elevpraktik med Jenny Sundin start 27 juni 5 måndagar 18.15-19.45

4 juli kl. 18:15 - 19:45
|Återkommande Kurser (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 18:15 på måndag, upprepas till 25 juli, 2022

Yogainstitutet, Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
400kr /5 ggr eller 120 kr per tillfälle

Jag deltar i Kundaliniyogalärarutbildningen Level 1 på Yogainstitutet och kommer att hålla en kortare sommarkurs som en del av min elevpraktik. Under kursen kommer du…

Mer information »
+ Exportera evenemang