Gratis sommaryoga i Stadsträdgården vissa tisdagar och torsdagar kl.17.30-18.30

Kom till Karlstads vackra botaniska Stadsträdgård och njut av härlig Kundaliniyoga/Medicinsk yoga tillsammans med oss i en fin miljö. Vi varierar yogapass under sommaren för att stärka både kropp och sinne, vi tar hand om rygg, axlar och nacke och skapar skön energi som ger ett behagligt lugn i kroppen efteråt. Ibland slappnar vi av till ljudet av en gong och ibland till fågelsång och vacker musik. Vi avslutar alltid med en kort meditation efter vilan.

Du tar själv med liggunderlag, ev sittkudde och gärna en filt så du inte fryser i avslappningen. Bekväma mjuka kläder efter väder. Om det regnar så är vi inne på Yogainstitutet. Där går det in 30 stycken så då är det “först till kvarn” som gäller. Kolla Yogainstitutets Facebook-sida för att veta var vi är. Där meddelar vi en timme före var vi håller passet. Om vi är ute eller inne.

Våra yogalärare är alla internationellt certifierade Kundaliniyogalärare och har minst 1 års utbildning i yoga.

Vi är på plats följande tider under sommaren:

Tisdagar 17.30-18.30 25/6, 2/7, 13/8, 20/8

Torsdagar 17.30-18.30 V26-V32

Alla är varmt välkomna, både nybörjare och erfarna. Det här är en inkluderande yogaform där alla kan delta efter sina egna förutsättningar, och vi ser fram emot att dela härliga sommarkvällar tillsammans.