Coronainformation

☀️Yogainstitutet håller öppet ☀️
Yogan är en källa till välmående, även i tider som detta. Vi ger möjlighet till att mötas i lugnet – mentalt, känslomässigt och själsligt för dig som vill fortsätta. Men vi kommer också gå on-line på vissa kurser för dig som har en plats på våra kurser. 
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar oss förstås efter utvecklingen.

Vi städar Yogainstitutet varje dag när vi haft kurser. Spritar alla handtag och ytor och vi har handsprit på våra toaletter.
– Tvätta händerna noga! 👋🤲
– Känner du dig sjuk på något sätt – Stanna hemma! Även om du bara känner av det lite grand. Stanna även hemma om du har någon i din familj som känner sig dålig tack. 🤢🤧😷🤒
– Vi handhälsar inte! Däremot hälsar vi gärna med 🙏

Vi ska titta på möjligheten att gå on-line i våra klasser från och med tisdag. Kanske inte på alla klasser men så att fler kan ta del av en on-lineklass under veckan. Vi återkommer om det kan bli möjligt denna eller veckan därpå! Det innebär att om du har en plats på vår yogakurs kan du välja om du vill komma till Yogainstitutet eller göra yogan hemma istället.

Skickar med en liten meditation mot rädsla och oro:

  • Sitt bekvämt med ryggen rak. Slut ögonen och håll blicken stilla bakom slutna ögonlock.
  • Håll vänster hand framför dig och sträck ut tummen åt sidan. Ta höger hand runt den utsträckta tummen och sträck sedan höger tumme in i vänster hand. Stäng vänster hand. Du håller nu om båda tummarna med händerna. Lägg ner händerna i knät.
  • Andas in genom näsan i 4 lika stora sniffar så att lungorna fylls helt. Andas sedan ut fullständigt genom munnen. Låt andningen bli djupare och långsammare genom övningen.
  • Fortsätt 3 minuter.

Känn att lugnet sprider sig och att det klarnar lite i huvudet.

Frid i sinnet!