De gröna drinkar vi serverar på Yogainstitutet varierar lite från dag till dag, men generellt kan sägas att vi använder oss av t ex:
Några frukter – t ex äpple, banan, päron, apelsin eller clementin (ibland kiwi, avokado)
Ibland har vi i lite bär men då blir gröna drinken mer röd eller brun. T ex röda vinbär, svarta vinbär, blåbär eller lingon.
Grönt pulver av något slag, t ex Pukka vetegräspulver, Spirulina eller Pukka Clean greens.
Något bladgrönt t ex Romansallad, lite broccoli, ruccolasallad.
Pressad Citron eller lime är bra att ha i så att drinken inte oxiderar så mycket.
Ibland tillsätts även lite Tahini/Sesampasta för att få en lite nötaktig god smak på drinken.
Hacka allt först, tillsätt lite vatten och mixa sedan i en bra mixer. Fyll sedan upp med vatten till önskad konsistens.
Detta är mums för magen och hjärnan. Känns som tankarna blir klarare och matsmältningen funkar bättre.
Testa!