Laddar Evenemang

Access Bars introduktionsworkshop med Maria, lördag 17 februari 14.00-16.00

Pris: 500 kr

Anmälan till detta evenemang är stängd

Access Bars är en kroppsbehandling som ger djupavslappning, fyller på med massa härlig ny energi och hjälper dig frigöra energier som håller dig fast i samma gamla mönster, tankar och känslor. Man kan säga att det är en djup inre storstädning av gammalt skräp som bara är i vägen för dig och skapandet av ditt liv.

Under detta intro får du mer information om den här behandlingen, du är varmt välkommen att ställa frågor och du kommer även få prova på några av punkterna/positionerna som ingår i Access Bars. Det är 32 punkter som ingår och flertalet är belägna på huvudet. Man berör dessa med endast lätt tryck och då startar energierna upp. Du börjar släppa taget om de begränsningar som du är redo att släppa taget om.

Under introt kommer vi jobba i par, så du kommer få testa på att både ge och ta emot en mini version av behandlingen. Access Bars ingår i en modalitet som heter Access Consciousness. Det är ett av många kraftfulla verktyg och energi processer. Du kommer också få en introduktion till några andra av dessa verktyg som kan hjälpa dig att transformera ditt liv, ha mer kul och släppa det som är tungt och bjuda in det som har mer lätthet och kanske tom överflöd som sina energimässiga kvalitéer.

Verktygen är enkla, pragmatiska och väldigt potenta. Du kan direkt efter introt börja använda dem i din vardag och om du gör det kommer du kunna märka en påtaglig skillnad. Det ingår också en mini manual där några bars positioner och verktyg finns beskrivna. Dennas workshop är för dig som längtar efter mer transformation i ditt liv, vill slappna av djupare, skratta mer och öppna upp för nya fantastiska möjligheter!

 

Kursledare: Maria Helmersson gick sin första utbildning i Access bars 2012 och har sedan dess gått åtskilliga kurser, givit 1000-tals behandlingar och frekvent tagit emot behandlingar själv. För två år sedan utbildade hon sig till lärare/facilitator och håller numera utbildningar och introduktionskurser. 

Hennes egen hälsa har förändrats stort genom Access Bars, från ett liv med ångest, depression och nervsjukdomen ME har hon idag ett aktivt liv med ett mycket bättre mående.


17 februari
lördag kl. 14:00 - 16:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    17 februari kl. 14:00
  • Event Category:

Kursledare

Maria Helmersson

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map