Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
5 november, 2021
Tid:
15:00 - 17:00
Pris:
400kr
Kurser Kategori:

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Allahelgona-Gongbad på Yogainstitutet 5 november


Detaljer

Datum:
5 november, 2021
Tid:
15:00 - 17:00
Pris:
400kr
Kurser Kategori:

Gongen hjälper själarna på väg tillbaka till himlarna. Ljudet av gongen hjälper oss att slappna av och att släppa taget då det väl är dags att släppa taget om jordelivet. Även våra röster hjälper själarna tillbaka. Kom till detta gongbad för din egen avslappning men också för att hjälpa själarna tillbaka. Fint att göra detta tillsammans på Allhelgona. Vi kan med gong och våra röster hjälpa mer än vi kanske tror! Kanske ses vi för denna stund tillsammans för att sedan gå till våra kära som lämnat jordelivet och tända ett ljus för dem. Tänd ett ljus här i yogasalen eller åk till den plats där du känner att kontakten till dina kära känns nära. 

Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap. 

Gongarna har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 

Vi startar med lite andning och några yogaövningar för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, shruti-boxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.

Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.