Laddar Evenemang

Aquarian Sadhana på Yogainstitutet 12 november kl 06.30-08.30

 
 

Anmälan till detta evenemang är stängd

 

I samband med vår yogalärarutbildning bjuder vi in dig att vara med på en härlig yogamorgon med yoga och mantrasång. 
Tänk dig att du stiger upp före solen, färdas genom den tysta staden, för att ta tillvara tiden då energin är som starkast. I soluppgången står solen i en vinkel till jorden som är extra gynnsam för oss att göra yoga och meditera. Det är en av anledningarna till att gå upp tidigt.

Vi träffas därför 06.30-08.30 på söndag morgon för att göra yoga och meditera till vackra mantrasånger som vi sjunger av hela vårt hjärta. Från kl 06.30 låser vi dörren för att skapa en lugn och skön atmosfär för alla. Mellan 06.10-06.30 reciterar vi själens sång, JapJi. Du kan ansluta under tiden eller vara med även på det. 

 

Denna sadhana hålls av Birgitta Hedman eller Inga Strante..

 

Vi har alltid Sadhana på donationsbasis, dvs du lägger vad du tycker att det är värt. Pengarna går till välgörenhet, denna gång till UNHCR för att stödja allt som händer i världen. Riktpris är 200-250kr men har du möjlighet att ge mer är det bra. Och kan du inte ge så mycket är du välkommen ändå. 

Men det är viktigt att du föranmäler dig här nedan! Vi serverar grötfrukost à 40kr efteråt så ange i fritextrutan om du önskar gröt, frukt och te. Tack! 

Du är varmt välkommen till en ljuvlig morgonstund!


12 november
söndag kl. 06:30 - 08:30

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    12 november kl. 06:30
  • Event Category:

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige