Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Aquarian Sadhana på Yogainstitutet 27 november kl 06.00-08.30


Detaljer

Datum:
27 november
Tid:
06:00 - 08:30
Kostnad:
Du ger en slant som donation till UNHCR
Kurser Kategori:

I samband med vår yogalärarutbildning bjuder vi in dig att vara med på en härlig yogamorgon med yoga och mantrasång. 
Tänk dig att du stiger upp före solen, färdas genom den tysta staden, för att ta tillvara tiden då energin är som starkast. I soluppgången står solen i en vinkel till jorden som är extra gynnsam för oss att göra yoga och meditera. Det är en av anledningarna till att gå upp tidigt.

Vi träffas därför 06.30-08.45 på söndag morgon för att göra yoga och meditera till vackra mantrasånger sm vi sjunger av hela vårt hjärta. Mellan kl 06.00-06.20 reciterar vi en text, men det går bra att ansluta under tiden då men från kl 06.20 låser vi dörren för att skapa en lugn och skön atmosfär för alla.

 

Denna sadhana hålls av Birgitta Hedman och någon ur yogalärarutbildningen.

 

Vi har alltid Sadhana på donationsbasis, dvs du lägger vad du tycker att det är värt. Riktpris är 220kr men har du möjlighet att ge mer är det bra eller om du inte kan ge så mycket kan du komma ändå. Men det är viktigt att du föranmäler dig här nedan! Vi serverar grötfrukost à 40kr efteråt så ange i fritextrutan om du önskar gröt, frukt och te. Tack! 

Du är varmt välkommen till en ljuvlig morgonstund!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.