Laddar Evenemang

Befria rösten med yoga, gong och sång, lörd 15 okt kl 10.30-13.00

Välkommen till en förmiddag med yoga, röstövningar och mantrasång.

Det här är en workshop för dig som:
– vill bli friare i att uttrycka din sanning
– tror att du inte kan sjunga
– älskar att sjunga
– tycker om yoga och vill få en fördjupad yogaupplevelse
– är nyfiken på mantran
– vill släppa fram din kreativa kraft mer

Att sjunga och använda vår röst kan vara både befriande och föra oss in i djup stillhet. Många tycker även att det är utmanande och känner sig osäkra på sin förmåga att sjunga såväl som förmågan att uttrycka sin sanning.

Därför inleder vi den här dagen med ett kundaliniyogapass för halschakrat, det energicentra som är kopplat till att tala sin sanning och uttrycka sin kreativitet. Passet avslutas med ett gongbad – avslappning till ljudet av gongar.

Du kommer sedan att få göra enkla och kraftfulla röstövningar där vibrationen av din egen röst skapar balans i kropp och själ. Att sjunga och låta sin röst ljuda är ett effektivt sätt att släppa gamla låsningar både mentalt och kroppsligt. Det leder ofta till känslor av befrielse, glädje och inre harmoni. 

Därefter sjunger vi mantran som är en form av sångmeditation med hjälp av specifika ljudkombinationer. Att chanta ett mantra är en uråldrig metod för att stilla sinnet. Det helar och skapar balans i nervsystemet, för dig in i djup närvaro och frigör din kraft. Dessutom är det väldigt roligt! 

Obs! Du behöver inte ha någon förkunskap i vare sig yoga eller sång för att delta. 

VARMT VÄLKOMMEN PRECIS SOM DU ÄR!


VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

15 oktober
lördag kl. 10:30 - 13:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    15 oktober kl. 10:30
  • Cost:
    350kr
  • Event Category:

Kursledare

Jonna Liv Dragstedt

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?