Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Befria rösten med yoga, gong och sång, lörd 15 okt kl 10.30-13.00


Detaljer

Datum:
15 oktober
Tid:
10:30 - 13:00
Kostnad:
350kr
Kurser Kategori:

Välkommen till en förmiddag med yoga, röstövningar och mantrasång.

Det här är en workshop för dig som:
– vill bli friare i att uttrycka din sanning
– tror att du inte kan sjunga
– älskar att sjunga
– tycker om yoga och vill få en fördjupad yogaupplevelse
– är nyfiken på mantran
– vill släppa fram din kreativa kraft mer

Att sjunga och använda vår röst kan vara både befriande och föra oss in i djup stillhet. Många tycker även att det är utmanande och känner sig osäkra på sin förmåga att sjunga såväl som förmågan att uttrycka sin sanning.

Därför inleder vi den här dagen med ett kundaliniyogapass för halschakrat, det energicentra som är kopplat till att tala sin sanning och uttrycka sin kreativitet. Passet avslutas med ett gongbad – avslappning till ljudet av gongar.

Du kommer sedan att få göra enkla och kraftfulla röstövningar där vibrationen av din egen röst skapar balans i kropp och själ. Att sjunga och låta sin röst ljuda är ett effektivt sätt att släppa gamla låsningar både mentalt och kroppsligt. Det leder ofta till känslor av befrielse, glädje och inre harmoni. 

Därefter sjunger vi mantran som är en form av sångmeditation med hjälp av specifika ljudkombinationer. Att chanta ett mantra är en uråldrig metod för att stilla sinnet. Det helar och skapar balans i nervsystemet, för dig in i djup närvaro och frigör din kraft. Dessutom är det väldigt roligt! 

Obs! Du behöver inte ha någon förkunskap i vare sig yoga eller sång för att delta. 

VARMT VÄLKOMMEN PRECIS SOM DU ÄR!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Jonna Liv är sångerska/musiker och kompositör utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg. Hon använder sång och musik för att föra oss hem till hjärtat och till vår sanna natur. Hon är även utbildad Kundaliniyogalärare och Lymfmassör.

Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.