Laddar Evenemang

Befria rösten med yoga, gong och sång, lördag 3 dec kl 13.00-15.30

Välkommen till en stund med yoga, röstövningar och mantrasång.

Det här är en workshop för dig som:
– vill bli friare i att uttrycka din sanning
– tror att du inte kan sjunga
– älskar att sjunga
– tycker om yoga och vill få en fördjupad yogaupplevelse
– är nyfiken på mantran
– vill släppa fram din kreativa kraft mer

Att sjunga och använda vår röst kan vara både befriande och föra oss in i djup stillhet. Många tycker även att det är utmanande och känner sig osäkra på sin förmåga att sjunga såväl som förmågan att uttrycka sin sanning.

Vi inleder dagen med ett kundaliniyogapass för halschakrat, det energicentra som är kopplat till att tala sin sanning och uttrycka sin kreativitet. Passet avslutas med ett gongbad – avslappning till ljudet av gongar.

Du får sedan göra enkla och kraftfulla röstövningar där vibrationen av din egen röst skapar balans i kropp och själ. Att sjunga och låta sin röst ljuda är ett effektivt sätt att släppa gamla låsningar både mentalt och kroppsligt. Det leder ofta till känslor av befrielse, glädje och inre harmoni. Detta gäller alla oavsett om du anser dig kunna sjunga eller inte. Alla är välkomna!

Därefter sjunger vi mantran som är en form av sångmeditation med hjälp av specifika ljudkombinationer. Att chanta ett mantra är en uråldrig metod för att stilla sinnet. Det helar och skapar balans i nervsystemet, för dig in i djup närvaro och frigör din kraft. Dessutom är det väldigt roligt! 

Vi är anslutna till Epassi och Wellnet om du vill betala med din friskvårdspeng därifrån.

Obs! Du behöver inte ha någon förkunskap i vare sig yoga eller sång för att delta. 

VARMT VÄLKOMMEN PRECIS SOM DU ÄR!

 

Så här skrev Kristina till oss efter förra workshopen: 

”Tack, det var jättehärligt med röstyogan i lördags! För första gången i mitt liv har jag deltagit i en workshop med röstyoga. Jättehärligt med yoga och att leka med rösten! Både utmanande och spännande att iaktta hur jag påverkades känslomässigt och hur det ibland var svårt att få ”ut” rösten, vilket förklarades proffsigt varför. Birgitta och Jonna ledde oss fint igenom övningarna och jag ser fram mot nästa tillfälle. Undrar också om man möjligen får en energiboost av övningarna, det var längesedan jag hade så mycket energi som efter efter röstyogan!”

03 december
lördag kl. 13:00 - 15:30

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    3 december kl. 13:00
  • Cost:
    350kr
  • Event Category:

Kursledare

Jonna Liv Dragstedt

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?