Laddar Events

« Till schemat « Fler kurser

Befria rösten – röstövningar, mantrasång och heartdance med Jonna, lö 4 mars 14.15-17.15


Details

Date:
4 mars
Tid:
14:15 - 17:15
Event Kategori:

Pris: 450:-

Rösten är vårt personliga uttryck och ofta håller vi den tillbaka, precis som vi håller oss själva tillbaka. Uttrycker du dina behov? Uttalar du din sanning? Vågar du göra din röst hörd i livet? Känner du att du egentligen vill sjunga men inte vågar eller kan? Eller älskar du att använda din röst och sjunga tillsammans med andra och vill göra det i medveten närvaro? Oavsett vilken din utgångspunkt är, är du välkommen till en rolig, lärorik och innerlig halvdag.

Här får du göra röst- och andningsövningar, tona/ljuda, känna din röst vibrera i kroppen och sjunga tillsammans med andra. Vi sjunger för glädjen i att sjunga, inte för att prestera. Vi möts i heartdance, sånger med enkla rörelser till som ger utrymme för både lekfullhet och gemenskap. Vi sjunger till varandra, rör oss tillsammans, står i par eller i cirkel, förenas i musikens rytm.
Du kommer också att få sjunga mantran, en form av sångmeditation som tar dig bortom tankarna och in i nuet. Mantrasången för dig från det stillsamt innerliga till det utlevande hängivna och öppnar portalen till ditt inre, till den du verkligen är bortom stress och tankebrus.

Du behöver inga som helst förkunskaper för att delta. Välkommen till en befriande eftermiddag!  

Kursledare: Jonna Liv Dragstedt, sångerska, musik- och rörelsepedagog samt yogalärare och massör (lymfmassage, yogamassage). För att komma i kontakt med Jonna, ring 0706-800628
 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
View Plats Website
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!


Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Jonna Liv är sångerska/musiker och kompositör utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg. Hon använder sång och musik för att föra oss hem till hjärtat och till vår sanna natur. Hon är även utbildad Kundaliniyogalärare och Lymfmassör.