Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fira Internationella Yogadagen med Yogainstitutet i Stadsträdgården tisdag 21 juni kl 17.30-18.30


Detaljer

Datum:
21 juni
Tid:
17:30 - 18:30
Kostnad:
Gratis
Kurser Kategorier:
,

Internationella yogadagen – en dag där vi manifesterar frid, fred och harmoni. Fira den med oss genom ett yogapass och sedan är vi ett gäng med yogalärare som låter gongarna ljuda för fred och stillhet i sinnet. Vi ställer upp alla gongar från Yogainstitutet i Stadsträdgården, runt yogagruppen, och kommer därmed spela runt om alla som vilar efter yogapasset. När vi gongar gör vi det för fred i världen och frid i sinnet! Sätt din intention på det positiva och fredliga inom oss alla som får stråla ut till alla andra i världen!

 

Det blir ett Kundaliniyogapass för att väcka kroppen, sinnet och själen, gongbad, vila till gongarnas ljud och avslutar med  en kort meditation. Du tar med egen yogamatta, sittkudde och filt.

 

Du får gärna anmäla dig här nedan, men anmälan är inget krav och vi gör detta gratis! Bara fint att veta att du kommer, så fyll gärna i dina uppgifter nedan om du har möjlighet.

 

Varmt välkommen att njuta av yogan och din närvaro i vår vackra Stadsträdgård!

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.