Laddar Evenemang

Fira vintersolståndet med gongbad 22 dec kl 16.00-18.00

Anmälan till detta evenemang är stängd

Pris: 400 kr

I gamla tider var det just vintersolståndet och sommarsolståndet man firade. Det har blivit tradition för oss genom åren att hålla gongbad denna dag här på Yogainstitutet. En stund som blir en resa in i dig själv. Där finner vi guldkorn till en djup inre värld. Vårt ”monkey mind” stillar sig och det möjliggör att lyssna till din inre röst och möta dig själv en stund. 

Vi sänder även online på Facebook om du vill vara med online.

Återknyt till gamla traditioner i ny tappning. Fira vintersolståndet och skapa lite julefrid inom dig. Birgitta spelar gong och klangskålar, shrutibox och diverse andra klanginstrument.

Vi börjar med lite lugn yoga för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för alla ljud.

Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning. Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter ljuden göra att du färdas bort en stund i ditt inre. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 

 

Ljuden har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad/en trumresa och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. 

Kom och upplev!

 

Pris: 400kr

200 kr för att följa online.

 

 

 

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

 

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 


22 december
fredag kl. 16:00 - 18:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    22 december kl. 16:00
  • Event Category:

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map