Laddar Evenemang

Föreläsning om Maria Magdalena av Berit von Scheven 3 juli 17-18

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

250 kr

 

Berit von Scheven har skrivit två nya böcker. Den ena är romanen “Själens resa –Vägen hem” som handlar om konsten att höra kallelsen. I den får följa en ung kvinna som ger sig ut i världen för att bättre förstå sig själv. På resan inser hon att vår verklighet inrymmer så oändligt mycket mer än vad våra sinnen kan förstå. Den andra boken “Lev din dröm – konsten att finna sig själv och sin livsuppgift” innehåller budskap som vägleder oss till vårt hjärta och den vishet vi bär inom oss.

Berit berättar om de osynliga kvinnorna med fokus på Maria Magdalena. Vi får ta del av hennes dramatiska liv och kärleksfulla budskap och hur vi kan använda dessa visdomar idag för att leva vår dröm och följa vår själsresa. Möjlighet att köpa signerade böcker finns.

 

 

 

 

Maria Magdalena

 

Maria Magdalena var Jesus andliga efterträdare. Hon var en av Jesus lärjungar, hon var välutbildad och kunde ta till sig Jesu förkunnelse på djupet. Det är viktigt att sanningen uppenbaras nu, att Maria Magdalena var en prästinna under sin livstid med Jesus.

Tillsammans med Moder Maria var hon med Jesus för att hålla energierna från det gudomliga feminina åt honom när han verkade i Galileen och vid hans korsfästelse.

Hon var inte prostituerad som rykten gjort gällande. Det här förnekandet av det gudomliga feminina är en av de största lögnerna som orättvist har påtvingats oss och präglat mänsklighetens medvetande under de senaste 2 000 åren.

 

Maria Magdalena kom att förstå sin egen unika begåvning och hon blev kallad att dela dessa gåvor i världen. Hon upptäckte inte bara sitt syfte med det här livet utan hon tog sig också igenom de inre hindren som kunde ha hindrat henne från att leva sin högsta potential.

Det Maria Magdalena sa var att det är dags för det feminina att lyftas upp i balans till det maskulina på ett annat sätt än det har gjorts tidigare. Att leva i äkthet med varandra och tala sin sanning oavsett hur svårt eller pinsamt det är. När du talar din sanning bränns saker som inte är sanna bort.

 

Tiden är inne för mänskligheten att öppna sina hjärtan för Maria Magdalenas kärleksfulla energier, se henne för den hon verkligen är och glömma lögnerna som illvilligt uppfanns mot henne.

Maria Magdalenas budskap är brådskande. Det handlar på en djupare nivå om att ska vi överleva måste vi lyfta upp det feminina ur askan och mötas tillsammans, man och kvinna, inte över eller under varandra, utan i jämställdhet och med den föreningen skapa en ny värld.

Öppna ditt hjärta var hennes budskap. Gå in i ditt hjärta. Allt kommer från hjärtat.


03 juli
onsdag kl. 17:00 - 18:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    3 juli kl. 17:00
  • Event Category:

Kursledare

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map