Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
3 augusti, 2020
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
350kr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FULLSATT!! Fullmåne-Gongbad på Yogainstitutet 3 augusti


Detaljer

Datum:
3 augusti, 2020
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
350kr
Kurser Kategori:

GONGBADET ÄR FULLSATT men det går bra att ställa dig på väntelista utifall att någon avbokar. Maila i så fall Birgitta på Birgitta@yogainstitutet.nu

Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap. Fullmånegongbad är ett gongbad där du kan släppa gammalt och göra plats för nytt i ditt liv. Den 3 augusti är fullmånen i Vattumannen vilket kan göra att känslor är mer komplicerade eftersom Vattumannen vill ha känslomässig frihet. Men när du är i en grupp av människor är det lättare att förstå dina känslor och släppa negativa känslor som rädsla, ilska och svartsjuka. Det enda du behöver göra är att ligga ner och ta emot gongens alla ljudvibrationer som hjälper dig att få frid i sinnet.

Vi gongar alltid för världsfred! Frid inom dig – fred på jorden! 

Gongarna har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 

Vi startar med lite andning och några yogaövningar för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, shruti-boxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.

Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

 

På grund av Covid har vi begränsat antal deltagare i lokalen så att du ska känna dig trygg. Vi har normalt sett ullmattor, sittkuddar och filtar till alla, men om du vill kan du ta med eget material att vara på.

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.