Laddar Events

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta event har redan ägt rum.

Fullmåne och gongpuja för att ringa in det nya året i fredens tecken 7-8/1


Details

Start:
7 januari kl. 20:00
End:
8 januari kl. 09:00
:
,
 
Om du önskar sova till ljudet av gongarnas vibrationer en hel natt då det är fullmånenatt, så startar vi upp året på bästa sätt nu på lördag 7-8/1. Du tar med madrass, täcke och kudde och sover en hel natt. Du betalar 250 kr för detta men det går direkt till välgörenhet till UNHCR.
De som spelar går (eller har tidigare gått) gongintroduktionskursen för att lära sig spela.  
Tid: 7-8/1 vi samlas 20.00 för att prata lite om det. Sedan gör vi oss iordning för natten, som ett litet kollo… 🙂 och lägger oss sedan för att sova hela natten från kl 22.00 fram till kl 07.00 då vi vilar i tystnad fram till kl 08.00 och därefter äter en gemensam grötfrukost (40 kr om du vill vara med på grötfrukosten)
 
Det går bra att utnyttja den stilla stunden på morgonen till att sätta intentioner för resten av året eller bara sova vidare en stund. 
 
Anmäl dig här nedan. Betalningen sker genom att du får ett swishnummer hos oss som går direkt till UNHCR dit du kan betala. 
 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
View Plats Website
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.