Laddar Evenemang

FULLSATT! Awaken your Medicine Wo/Man med Denice, 4 ggr, start 7 januari 10.00-14.00, endast på plats

Obs! Alla fyra workshoparna är nu fullsatta!
 
PRIS: Early Bird 2600:- fram till julafton, efter det 3552:- (888:- per gång)
Vid mån av plats finns möjlighet att gå enstaka tillfällen för 888:- 
 
 
 
Fyra workshops där du blir introducerad till Medicinhjulets urgamla visdom – för att väcka medicinen inom dig själv. Ett hjul som tar oss in i hjärtats intelligens och in i djup andlighet. Väck din inre medicin och kom i kontakt med din själs Destiny! (Obs! För detaljerad info om varje enskild workshop, gå längst ned på sidan.)
 
Letar du efter något mer? Känner du dig fast i en tight ram från samhället? Viskar ditt hjärta om att det finns mer till livet än vad du upplevt hittills? Blir ditt inre helt pirrigt av att läsa just de här raderna? 
Dessa fyra workshops handlar om dig. Din kraft, din läkning, dina känslor, din integritet, din vilja, din livslust! Du är den enda som kan förändra ditt liv; är du redo?
 
Du kommer att utforska, expandera och älska Hela dig. Du kommer att lära dig att vara i balans och i kraft med livet självt. Du kommer att lära dig healingarbete, skuggarbete, meditationer och trumresor till världar bortom denna samt ceremoniellt arbete. Du kommer att växa i din intuition och kommunikation med din själ.
 
Det här är en personlig resa genom tid, rum och bortom, där vi jobbar med olika arketyper, elementen och så mycket mer. Väck din inre kraft, börja minnas och hämta hem den urgamla visdom som finns inom dig för att skriva om och stärka kontrakten som tar dig mot din själs innersta drömmar och äventyr. 
 
Varmt välkommen till att väcka din inre medicin. Vi jobbar i en trygg och hållen cirkel där hela du är välkommen. Vi delar och läker vår historia i en intim grupp på max 8 personer.
 
Kursdatum:  7 januari, 17 februari, 7 april, 1 juni
Tid: 10.00-14.00
Maxantal: 8 personer. Du säkrar din plats genom att betala vid anmälan (som är bindande).
Rekommendationen är att gå alla 4 delarna, men vid mån av plats kan workshoparna bokas styckvis. 
 
Ta med: 
– Bekväma kläder
– Pendel
– Anteckningsbok och penna
– Vattenflaska (ev)
 
 

Kursledare:

Denice Donborn
Denice har suttit i healande ceremonier med shamaner, visdoms män och kvinnor runt om i världen under de senaste 7 åren. Hon har alltid känns sig dragen till dessa uråldriga naturläror, sedan 1 år tillbaka har hon själv börja hålla helande rum för andra.
 
 
INNEHÅLLET I VARJE WORKSHOP:
 
Del I: Spirit Of The Healer
 
Syd; jorden, ormen lär oss att fortsätta ömsa våra skinn – våra identifikationer, beteenden och historierna om oss själva. I den här workshopen reser vi ner in i vårt undermedvetna, för att hämta hem och tända liv i vår livskraft. När vi frigör tung energi frigör vi även lätt energi som nu kan flöda i dess ställe. Nu börjar vi tala vår sanning med mer kraft och ljus kliver vi in i nya beteenden.
Syd är associerad med allt fysiskt; det handlar om våra handlingar och orden vi talar. Ormen lär oss att se djupt in i oss själva så att vi konstant kan förnya och återta livsenergi. Det är här vi läker oss själva, vi blir vår egen healer. Vi slutar fråga utanför oss själva och kliver ifrån det gamla sättet att vara i ett konstant “görande”. Vi börjar istället skifta allt från insidan, vilket gör att vi attraherar till oss en ny verklighet!
I den här workshopen reser vi ner till underjorden/ditt undermedvetna för att hämta hem en förlorad själsdel. Du lär dig utöva healingarbete på dig själv och du lär dig om Ayni, att leva i harmoni och balans med livet. Välkommen till Syd.
 
Del II: Spirit Of The Luminous Warrior
 
Väst, vattnet, jaguaren bjuder in oss till att se igenom illusionen om rädsla, död och våld. Den skickligaste jägaren samt väktaren mellan världar, han som håller liv och död och balanserar polariteterna av det feminina och maskulina. Med skarp närvaro och medvetenhet rör hon sig i nuet och lär oss allt om att välja våra tankar.
Riktning väst välkomnar oss till världen av psyket och världar som gränsar vår. Ett av de största och modigaste jobben är att kartlägga och omfamna delar av oss som har blivit övergivna.
När vi jobbar med våra skuggor slutar i känna behovet av att ta en roll i konflikter, vi slutar känna behovet av att förklara eller försvara oss själva – vi blir transparenta. När vi ankrar in medicinen från den här riktningen står vi mer och mer i vår sanning och vandrar med hög integritet.
I den här workshopen får du jobba med dina skuggor, ljusa som mörka. Du får jobba med avslut och vi håller en dödsceremoni för var och en. Vi kallar även in våra förfäder för att komma i balans med de som gått före oss. Välkommen till Väst.
 
Del III: Spirit Of the Soul
 
Norr, elden, kolibrin – här stiger vi in i världen av mystik!
Det finns en tid när du behöver lägga ifrån dig heliga skrifter och böcker och lita på din egen upplevelse. Den här riktningen lär oss vikten av att finna läraren inom oss själva så att vi inte ger bort vår kraft.
Med kolibrin växer vi i vår själsliga och spirituella kraft. Här är det viktigare vad du har för drömmar, historian du levt fram tills nu har inget värde. För att klara av att följa med ini världen av mystik behöver du ge upp behovet att förstå. Hänge dig. Vi går bortom logiken.
Här flyger vi på kolibrins vingar av glädje och kärlek in i äventyr i det okände. Du behöver inte förstå men ditt hjärta vibrerar! Den här medicinen handlar om att lära dig av din egen erfarenhet, av livet. Allt du redan vet är begränsningar till ändlösa möjligheter; här gör vi det omöjliga möjligt. I den här workshopen lär du dig att “tracka” – ett av shamanens viktigaste redskap som tar dig in i olika medvetenhetsstadier.
Vi går på en trumresa in i de övre världarna; stenriket, växtriket och djurriket. Vi jobbar med din kommunikation till din själ som talar genom symboler och konst. Välkommen till Norr.
 
Del IV: Spirit Of The Dreamer
 
Öst, vinden, örnen… Inget djur kan flyga så nära solen som örnen – här stannar tiden, formen upphör att existera. Öst lär dig om att se det som ännu inte gått in i fysisk form – vi lär oss att se nya färger! Här handlar det om medvetenhet och uppmärksamhet – släpp egot; dina förväntningar och frukten av dina önskningar.
Vi är portaler som observerar livet; om vi endast uppmärksammar oss själva missar vi speglingarna och alla meddelanden utanför. Örnen lever i ditt hjärta, där sjunger han sånger om ditt inre kall.
När vardagen känns grå och alldaglig är det en påminnelse om att drömma liv in i en ny värld – örnen lär dig hur. Universum spelar upp exakt vad du tror, på så sätt är det en självuppfyllande profetia. Dina trossatser är ett tvåsidigt svärd, här gör vi det till ditt verktyg. Vi har makten att ändra våra trossatser, att ändra våra liv! I den här workshopen lär du dig att skriva nya trossatser – lagen om minsta ansträngning. Vi jobbar ed att skifta inifrån och vi jobbar med healingarbete runt våra projektioner. 
Välkommen till Öst.
 
 

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

07 januari
söndag kl. 10:00 - 14:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    7 januari kl. 10:00
  • Event Category

Kursledare

Denice Donborn

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map