Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
18 november, 2019
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
400kr
Kurser Kategori:

Plats

Åmål
OK Stugan Hanebol
Åmål, Sverige
Sverige
+ Google Map
Telefon:
070 241 87 15
Webbplats:
oazen@live.se

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gongbad i Åmål 18 nov


Detaljer

Datum:
18 november, 2019
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
400kr
Kurser Kategori:

Vi börjar med lite kort enkel yoga för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, flöjten, shrudiboxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.

Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.

Gongarna har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 

 

Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!

 

Pris: 400 kr

Plats: OK stugan i Hanebol i Åmål

 

 

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

Plats

Åmål
OK Stugan Hanebol
Åmål, Sverige
Sverige
+ Google Map
Telefon:
070 241 87 15
Webbplats:
oazen@live.se
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.