Laddar Evenemang

Gongbad i Åmål 27 maj kl 18.00-20.00

Pris: 400 kr

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

Ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.

Du blir naturligt avslappnad och släpper den grå vardagen en stund för att fylla på med lite mer glädje. Man säger att gongen kommer med glädjen. Det är den som kommer automatiskt när sinnet är lugnare och kroppen har kunnat släppa lite av vardagens spänningar. 

Gongarna har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen, att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Du tar själv med en egen yogamatta/liggunderlag, en sittkudde, en filt och en vattenflaska. 

Vi gör några yogaövningar för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, shruti-boxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.

Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något. Vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

 

Du kan anmäla dig här eller kontakta Camilla Jensen via sms eller ringa 070-241 87 15

 

 

 

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

 


Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

27 maj
måndag kl. 18:00 - 20:00

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Kamratgården Södra Kyrkogårdsgatan 6, Åmål

Södra Kyrkogårdsgatan 6
Åmål, Sverige

+ Google Map