Laddar Evenemang

Gongbad i Munkfors måndag 9 september kl. 18.00-20.00

Pris: 400 kr

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

Plats: Mias Livsdesign i Munkfors, Tallbacksvägen 16.

Slappna av till gongarnas helande ljudvibrationer. Man säger att gongen kommer med glädjen. Det är den glädje som kommer automatiskt när sinnet är lugnare och kroppen har kunnat släppa lite av vardagens spänningar. 

Gongarna har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen, att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Där du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 

Vi gör några yogaövningar för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, shruti-boxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.

Obs! Ta med dig egen yogamatta/liggunderlag, filt och kudde att sitta på. 

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

 


09 september
måndag kl. 18:00 - 20:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    9 september kl. 18:00
  • Event Category:

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Mias Livsdesign, Munkfors

Munkfors, Sverige

+ Google Map