Laddar Evenemang

Gongbad på Walhall i Säffle onsdag 27 sep kl. 18-20

Pris: 400 kr

Ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.

Anmälan till detta evenemang är stängd

Du blir naturligt avslappnad och släpper den grå vardagen en stund för att fylla på med lite mer glädje. Man säger att gongen kommer med glädjen. Det är den som kommer automatiskt när sinnet är lugnare och kroppen har kunnat släppa lite av vardagens spänningar. 

Gongarna har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen, att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Du tar med dig egen yogamatta, filt och sittkudde till Walhall!

Vibrationerna, ljudvågorna från gongen sköljer över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 

Vi gör några yogaövningar för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, shruti-boxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.

Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något. Vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

 

 

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

 

 


27 september
onsdag kl. 18:00 - 20:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    27 september kl. 18:00
  • Event Category:

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Walhall i Säffle

Skolgatan 8
Säffle, Säffle 661 42 Sverige

+ Google Map