Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gravidyoga med Birgitta start 2 nov on-line och på plats i lokalen


Detaljer

Datum:
9 november, 2020
Tid:
17:00 - 18:15
Kostnad:
750Kr/5 ggr
Kurser Kategori:

Välkommen till en stund där du kan stärka dig under graviditeten, lära dig användbar andningsteknik som du har med dig genom resten av livet samt förbereda dig för tiden då din bebis ska födas och inför första tiden med din bebis.

Läs mer om gravidyogakursen på vår första sida om Gravidyoga. I alla gravidyogakurser ingår andnings- och fokuseringsteknik, mjuk yoga  och användning av rösten för att stärka dig genom graviditeten och inför förlossningen, avslappning, meditation och mild massage. Allt som kan vara till hjälp för dig under denna fina tid i livet!

Även denna kursen kommer att sändas on-line! Vi har en gravidyogagrupp på Facebook men om du inte har Facebook kan du få en länk till yogapasset istället. 

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.