Laddar Evenemang

Gravidyoga med Birgitta start månd 21 augusti kl. 17.00-18.15, 8 ggr, online/på plats

Pris: 1250 kr/8 ggr

Anmälan till detta evenemang är stängd

 

Välkommen till en stund där du kan stärka dig under graviditeten, lära dig användbar andningsteknik som du har med dig genom resten av livet samt förbereda dig för tiden då din bebis ska födas och inför första tiden med din bebis.

Läs mer om gravidyogakursen på vår första sida om Gravidyoga. I alla gravidyogakurser ingår andnings- och fokuseringsteknik, mjuk yoga  och användning av rösten för att stärka dig genom graviditeten och inför förlossningen, avslappning, meditation och mild massage. Allt som kan vara till hjälp för dig under denna fina tid i livet!

Om du har färre än 9 veckor kvar på graviditeten, så kan du vara med på delar av kursen.  

Kursen sänds både online och på plats så du aldrig missar något om du är borta! Vi har en gravidyogagrupp på Facebook men om du inte har Facebook, kan du vara med på Zoom istället. 

Kursledare: Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack!

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Gravidyoga med Birgitta HT23. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom. 
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut. 

Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 


21 augusti
måndag kl. 17:00 - 18:15

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map