Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
29 mars, 2021
Tid:
17:00 - 18:15
Kostnad:
1350Kr/9 ggr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gravidyoga med Birgitta start månd 25 jan kl. 17.00-18.15, 9 ggr, online/på plats i lokalen


Detaljer

Datum:
29 mars, 2021
Tid:
17:00 - 18:15
Kostnad:
1350Kr/9 ggr
Kurser Kategori:

Välkommen till en stund där du kan stärka dig under graviditeten, lära dig användbar andningsteknik som du har med dig genom resten av livet samt förbereda dig för tiden då din bebis ska födas och inför första tiden med din bebis.

Läs mer om gravidyogakursen på vår första sida om Gravidyoga. I alla gravidyogakurser ingår andnings- och fokuseringsteknik, mjuk yoga  och användning av rösten för att stärka dig genom graviditeten och inför förlossningen, avslappning, meditation och mild massage. Allt som kan vara till hjälp för dig under denna fina tid i livet!

Även denna kursen kommer att sändas on-line! Vi har en gravidyogagrupp på Facebook men om du inte har Facebook  kan du vara med på Zoom istället. 

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Gravidyoga med Birgitta VT21. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

Corona-information: I dagsläget tar vi endast in begränsat antal i lokalen. Vi hoppas att det förändras under våren. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs. Vi spritar alla ytor och handtag och har stor distans mellan mattorna.

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.