Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
13 november, 2021
Tid:
09:00 - 17:00
Pris:
850kr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Introduktion – akupunkturens meridiansystem 13 nov kl. 9-17, online/på plats


Detaljer

Datum:
13 november, 2021
Tid:
09:00 - 17:00
Pris:
850kr
Kurser Kategori:

Välkommen till en kurs där du får en introduktion till systemen man arbetar med i kinesisk medicin och speciellt akupunktur. Här går vi genom sammanhanget – människan mellan himmel och jord – och förklaringsmodeller till hur liv på jorden fungerar och hur störningar kan uppstå. Vi går genom de 12 meridianerna och 2 extraordinära meridianer. Vi lär oss lokalisera ett antal akupunkturpunkter och övar akupressur. 

I samband med varje meridian som vi går igenom presenterar Birgitta en yogaövning som behandlar denna meridian och tillhörande organ.

Du kan vara med på plats i lokalen eller vara med online. Ange vid anmälan om du vill vara med på plats eller online. 

Kursledare denna dag är: 

Sylvia Agorander tog examen som Homiatriker 1985 och valde akupunkturen som huvudterapi. Hon driver sin naturmedicinska mottagning i Karlstad och vidareutbildar sig ständigt, oftast i internationella sammanhang. Intresset för att fördjupa sig i kinesisk medicin är starkt. Den harmoniska begreppsvärld som östasiatisk filosofi och vetenskap tillhandahåller, med människan på sin plats mellan himmel och jord, är en källa till utveckling, kunskap och praktisk tillämpning som aldrig sinar. Kroppslig, känslomässiga och andliga aspekter är alla närvarande i varje utmaning en människa kan stå inför och en del av den tillväxt som ligger en möjlighet i varje fas i livet. 

Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut och gravidyogalärare. Birgitta är även taktil massör enligt Taktil Pro och utbildad i gong via Don Conreaux. 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Akupunkturens meridiansystem med Sylvia. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. 

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Sylvia Agorander tog examen som Homiatriker 1985, och valde snart akupunkturen som huvudterapi. Hon driver sin naturmedicinska mottagning i Karlstad och vidareutbildar sig ständigt, oftast i internationella sammanhang. Intresset för att fördjupa sig i kinesisk medicin är starkt.

Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.