Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
7 november, 2020
Tid:
09:00 - 17:00
Pris:
850kr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Sylvia Agorander

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Introduktion – akupunkturens meridiansystem 7/11


Detaljer

Datum:
7 november, 2020
Tid:
09:00 - 17:00
Pris:
850kr
Kurser Kategori:
 
Välkommen till en kurs där du får en introduktion till systemen man arbetar med i kinesisk medicin och speciellt akupunktur. Vi går igenom sammanhanget – människan mellan himmel och jord – och förklaringsmodeller till hur liv på jorden fungerar och hur störningar kan uppstå. Vi går igenom de 12 meridianerna och 2 extraordinära meridianer. Vi lär oss lokalisera ett antal akupunkturpunkter och övar på akupressur.
I samband med varje meridian som vi går igenom presenterar Birgitta en yogaövning som behandlar denna meridian och tillhörande organ.
 
Sylvia Agorander tog examen som Homiatriker 1985, och valde snart akupunkturen som huvudterapi. Hon driver sin naturmedicinska mottagning i Karlstad och vidareutbildar sig ständigt, oftast i internationella sammanhang. Intresset för att fördjupa sig i kinesisk medicin är starkt. Den harmoniska begreppsvärld som östasiatisk filosofi och vetenskap tillhandahåller, med människan på sin plats mellan himmel och jord, är en källa till utveckling, kunskap och praktisk tillämpning som aldrig sinar. Kroppsliga, känslomässiga och andliga aspekter är alla närvarande i varje utmaning en människa kan stå inför, och en del av den tillväxt som ligger som en möjlighet i varje fas i livet.
 
Varmt välkommen! 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Sylvia Agorander tog examen som Homiatriker 1985, och valde snart akupunkturen som huvudterapi. Hon driver sin naturmedicinska mottagning i Karlstad och vidareutbildar sig ständigt, oftast i internationella sammanhang. Intresset för att fördjupa sig i kinesisk medicin är starkt.