Laddar Kurser

Detaljer

Start:
3 september kl. 10:00
Slutar:
4 september kl. 13:00
Kostnad:
2500kr inkl gongkompendium och gongpuja under natten
Kurser Kategorier:
,

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Introduktion till gong – spela intuitivt! – 1,5-dagskurs med gongpuja en hel natt, 3-4 sep


Detaljer

Start:
3 september kl. 10:00
Slutar:
4 september kl. 13:00
Kostnad:
2500kr inkl gongkompendium och gongpuja under natten
Kurser Kategorier:
,

För dig som är nyfiken på gong!

Genomgång av grundtekniker för att du ska känna dig bekväm att närma dig gongen, bekanta dig med den för att kunna börja praktisera olika gongtekniker på egen hand, t ex i din yogaklass. En introduktion som kan tjäna som grund till de längre gongutbildningar som finns här i Sverige.

Under kursen varvas teori & praktik. Genomgång av olika slagtekniker, hur du sköter en gong, effekten av gong, tips om hur du väljer gong. Gongrelaterade instrument som kan användas vid ett gongbad, samt kort om gong & mantra-sång. Om vi blir minst 7 stycken på kursen kommer vi att göra en gongpuja natten mellan lördag och söndag, dvs att vi sover till ljudet av gongarna under en hel natt. Då hjälps vi åt att spela under denna natt. Var och en gongar i 45 minuter, övrig tid sover vi. 

 

”Jag tyckte introduktionen var värd varenda krona och mitt intresse väcktes ännu mer.” Kevin

 

Vi kommer även göra lite yoga på lördag och söndag förmiddag. Övrig tid ägnas åt gongspelandet. Det finns 8 gongar att spela samt en mängd olika mindre instrument att prova och bekanta dig med, bl a Shruti-box som är en hjälp till att också våga sjunga/ljuda och stämma upp din röst i mer spontansång. 

Kursledare: Birgitta Hedman, KRI- certifierad Kundaliniyogalärare & gongare (gått i lära hos Don Conreaux och hon har gongat i ca 15 år, har gongat på många festivaler, retreats och håller regelbundet gongbad på Yogainstitutet och på andra platser i landet.)

Pris: 2 500 kr inkl kompendium med gongtekniker. Sopplunch och middag lördag kväll samt grötfrukost ingår också i priset.

Plats: Acksjö skola utanför Molkom så att vi kan vara både inne och ute och spela om vädret tillåter. Här kan vi vandra Acksjöleden och sitta en stund i lägereldens sken nere vid sjön och chanta tillsammans för att komma i stämning inför nattens gongpuja. 

Info: Birgitta 070-23 77 894 birgitta@yogainstitutet.nu

 

 

 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.