Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
28 maj
Tid:
19:00 - 20:30
Pris:
850Kr/6 ggr Ej den 30/4 och ej den 21/5
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Erika Janske
Telefon:
070-217 44 00
E-post:
erika.janske@hotmail.se

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga för närvaro och självkärlek med Erika start 16 april 6 ggr


Detaljer

Datum:
28 maj
Tid:
19:00 - 20:30
Pris:
850Kr/6 ggr Ej den 30/4 och ej den 21/5
Kurser Kategori:

En kurs som lägger lite extra fokus på att hitta in till sitt eget hjärta och hitta kärleken till sig själv och andra. Varje pass guidas du till att hitta närvaron i din kropp, ett sätt som kan hjälpa till att stilla våra tankar. Passen och meditationerna kommer att jobba extra på att hitta sitt eget värde och kunna känna kärleken in i ditt hjärta. När vi börjar älska oss själva och blir vår egen bästa vän, kommer många pusselbitar i vårt liv falla på plats. Välkommen till en kurs som kommer jobba mycket med att hitta till din närvaro och kärleken.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Erika är KRI-certifierad kundaliniyogalärare  enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Under våren har Erika även gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 2, Aut